רשת הפרצלעס הנמכרת בעולם Auntie Anne’s עכשיו בישראל.

Auntie Anne’s (דודה אן) - רשת הפרצלס האמריקאית, המונה למעלה מ-1,500 סניפים בכ-30 מדינות, נחתה בישראל בתחילת חודש מאי בקניון הזהב ובקרוב תפתח עוד 4 סניפים כולל באילת (ביולי 2014).

 

הרשת ידועה בזכות הכנה ואפיית פרצלס במגוון רחב של כ- 22 סוגי פרצלעס: קינמון, אגוזים, חמוציות, פפרוני, מלח, נאגטסים, נקניקיות עטופות בבצק בייגלה, ובקרוב גם בייגלה מקמח מלא.

 

בכל הסניפים ברחבי העולם מציעים מבצע: "7 בום" - קונים 6 פרצלס ה-7 חינם.

 

Auntie Anne’s נחשבת למובילה בתחום הפרצלס בארה"ב וברחבי העולם. מי שביקר בסניפי הרשת בחו"ל לבטח הבחין בדוכני המותג הודות לעמדות הממותגות והשקופות שבהן כל לקוח רואה את תהליך הכנת הבצק ואפייתו.

הרשת שומרת לעצמה כבר קרוב ל-40 שנה את המתכון להכנת פרצלס כסוד מסחרי.

 

את הרשת ייבא לארץ איש העסקים והיזם איציק גולה ושותפו שמעון סבג, איש עסקים המתגורר בפילדלפיה.

גולה מספר שחברו סבג החי שנים רבות בארה"ב חשף בפניו את רשת Auntie Anne’s  ומהר מאד הוא התאהב בקונספט. "כשהייתי בא לביקור בארה"ב נחשפתי למותג, עניין אותי כיצד ייתכן שגם בקניונים שהיו ריקים יחסית תמיד ליד דוכן הפרצלעס היה משתרך תור ארוך. הבנתי שיש פה פוטנציאל וסיכוי טוב שגם הישראלים בארץ יתאהבו בו".

גולה הוכיח שחוצפה ישראלית והעזה משתלמים בעסקים "פניתי לחברה, דברתי בטלפון עם הנשיא והוא בתגובה השיב לי: "יש לי שעה, מחר באטלנטה". למרות שגולה היה בקצה השני של ארה"ב הדבר לא מנע ממנו לתפוס מטוס בחמש בבוקר אחרי שכבר הכין מצגת על שוק המזון הישראלי והצליח לשכנע את ההנהלה שאם הרשת קיימת בדובאי, מצרים, הודו, תאילנד וסניפים נוספים ברחבי העולם, אזי הגיע גם תורם של הישראלים האוהבים אוכל מהיר.

 

גולה מסכם ואומר: "אנו תקווה שגם ישראל תהיה חלק בלתי נפרד מהצלחת הרשת בעולם".

 


עוד באותו נושא

התגובות שלכם ...

חוות דעת

אני חייבת להתוודות ולומר שהשבוע שמעתי בפעם הראשונה את השם "פרצלעס" כאשר ביקרתי עם הילדים בסניף Auntie Anne’s בקניון הזהב בראשל"צ.

בתחילה זה נשמע לי כמו מילה באידיש לאיזה מאכל שמתאים שסבתא הייתה מכריחה אותי לטעום, ומתן אפילו לא רצה לצאת מהאוטו כדי ללכת לדוכן. צחקתי איתו ואמרתי לו שאני רוצה לצלם אותו תמונה אחת כדי שתהיה תמונה של "לפני" עם הפרצוף החמוץ שלו...

הגענו לדוכן Auntie Anne’s שנמצא במקום בולט ומרכזי ומיד גילינו שהפרצלעס הם בעצם קבוצת מוצרים שהמשותף להם זה הבצק המיוחד והטעים. עוד נחמד לראות שמכינים את הכל ממש מול העיניים, מעבר למחיצה שקופה. כך ברור לנו שזה נקי, שהעובדים לובשים כפפות בזמן העבודה ושהכל טרי ויצא הרגע מהאפייה.

 

לגבי הפרצלעס עצמם, לא להאמין כמה סוגים של הבצק הזה קיימים!

אנחנו טעמנו: פרצלעס עם נקניקיות – שהם להיט!! גם אספוש שבבית ממש שונא נקניקיות טרף אותם, פרצלעס עם מלח גס, פרצלעס עם פלפל חריף, עם שקדים, עם קינמון ועם שוקולד. ויש עוד סוגים, פשוט לא נשאר לנו מקום בבטן...

 

מבחינת המחירים הם ידידותיים למשפחה, בין אם רוצים לאכול ממש ובין אם סתם לנשנש משהו בדרך.

 

בקיצור – מומלץ לנסות.

 

מוצרי החודש

אני מרגיש

ספר ההפעלה הנפלא של דן שטאובר מעודד ילדים לדבר על רגשות ולפתח תקשורת טובה. מומלץ!

הורים לילדים – מה אתם מחפשים?