בין אם לאכילה בעבודה או בקופסת האוכל של הילדים לביה"ס, כריכים מציעים לנו עולם ומלואו ויכולים להיות בריאים ומזינים או "גוש" פחמימות ריקות שלא מעניקות לגוף כמעט שום ערך. מהם כללי היסוד להכנת כריך בריא? המשיכו לקרוא.
רבים נוהגים לכנות את חג הפסח "חג הצליאקים", כיוון שבחג זה נוהגים שלא לאכול חמץ. אבל האמת היא, שהדבר רחוק מאד מהמציאות ומקורו בטעות.
אני בטוחה שלעיתים קרובות יוצא לכם להיתקל בכותרות בסגנון "שיניתי את הגזרה שלי בתוך שלושה שבועות... אני כבר לא רעבה...". מה זה עושה לכם?
מידע וטיפים פרקטיים בנושא מעבר למוצקים, להתקדמות בטוחה של תינוקות לשלב הטעימות הראשונות ואכילת מזון מוצק.
השבוע נפתחה רשמית עונת הסתיו, וכולנו כבר חשים בהתקררות ובהתקצרות שעות האור. ודבר נוסף ששינוי מזג האויר משפיע עליו, הוא הבריאות שלנו. אז מה וכמה הכי כדאי לאכול בעונה זו?
מודעות ההורים (וגם הילדים) לאכילה בריאה ולתזונה נכונה בימינו גדולה מאי פעם. אז מאיזה לחם כדאי להכין את הכריך לארוחת העשר ומה לשים בתוכו?
פרוביוטיקה כבר רכשה לה מקום של כבוד בינינו המבוגרים, אך מה בנוגע לתינוקות וילדים, האם גם עבורם היא מומלצת? הנה כל מה שחשוב לדעת.
מנתוני דו"ח חברת מדיטרוניק לשנת 2021 עולה כי הילדים בישראל הם מהשמנים בילדי העולם. מדוע זה כך? ומה צריך לעשות? קראו כאן!
קרה לכם פעם שחזרתם מפיקניק יום העצמאות כשאתם מרגישים כבדים, מלאים ומתחרטים על כל מה שאכלתם? כך תתארגנו נכון ותמנעו מזה לקרות שוב!
ספר ההפעלה הנפלא של דן שטאובר מעודד ילדים לדבר על רגשות ולפתח תקשורת טובה. מומלץ!