כשם שהאביב מציין את התחדשות הטבע ורבים מתעוררים מתרדמת החורף כך גם לנו כדאי לרענן ולצנן את מערכת העיכול
כשם שהאביב מציין את התחדשות הטבע ורבים מתחילים את חייהם מחדש מתרדמת החורף כך גם לנו כדאי לרענן ולצנן את מערכת העיכול ולהתחיל לצרוך מזונות קלילים וקרירים.
הכוונה היא לפלטת ירקות ולסלט פירות, לדג אפוי וירקות מאודים או מוקפצים.
יוגורט עם עשבי תיבול
החומרים:
יוגורט מחלב עיזים (קל לעיכול מחלב פרה)
מלפפון ירוק בקליפתו (עשיר בסיבים) חתוך לקוביות
2 שיני שום
עירית
חופן פטרוזיליה
מלח ופלפל שחור
שמיר ושמן זית לקישוט
אופן ההכנה:
רצוי להכין בבלנדר את התערובת. שמים את השום, העירית, הפטרוזיליה והמלפפון ומרסקים.
מוסיפים את היוגורט ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד וירוק. מתבלים במלח ובפלפל.
לפני ההגשה יש להוסיף למרק קוביות קרח ולבחוש.
לעטר עם שמן זית ושמיר קצוץ.
למזוג לקעריות ולהגיש קר.
בתאבון.
צמרת בן דוד
נטורופתית והרבליסטית קלינית N.D , CI.H
דוא"ל: tosaf.tvuna@gmail.com, טלפון: 054-2395574
עוד באותו נושא
חשוב לדעת כי לרשותנו עומדים צמחים ותבלינים אשר באופן טבעי מסייעים להקל על תחושת המתח המצטברת.
ספר ההפעלה הנפלא של דן שטאובר מעודד ילדים לדבר על רגשות ולפתח תקשורת טובה. מומלץ!
התגובות שלכם ...