רשת הפרצלעס הנמכרת בעולם Auntie Anne’s עכשיו בישראל.
Auntie Anne’s (דודה אן) - רשת הפרצלס האמריקאית, המונה למעלה מ-1,500 סניפים בכ-30 מדינות, נחתה בישראל.
הרשת ידועה בזכות הכנה ואפיית פרצלס במגוון רחב של כ- 22 סוגי פרצלעס: קינמון, אגוזים, חמוציות, פפרוני, מלח, נאגטסים, נקניקיות עטופות בבצק בייגלה, ובקרוב גם בייגלה מקמח מלא.

בכל הסניפים ברחבי העולם מציעים מבצע: "7 בום" - קונים 6 פרצלס ה-7 חינם.
Auntie Anne’s נחשבת למובילה בתחום הפרצלס בארה"ב וברחבי העולם. מי שביקר בסניפי הרשת בחו"ל לבטח הבחין בדוכני המותג הודות לעמדות הממותגות והשקופות שבהן כל לקוח רואה את תהליך הכנת הבצק ואפייתו.
הרשת שומרת לעצמה כבר קרוב ל-40 שנה את המתכון להכנת פרצלס כסוד מסחרי.
את הרשת ייבא לארץ איש העסקים והיזם איציק גולה ושותפו שמעון סבג, איש עסקים המתגורר בפילדלפיה.
גולה מספר שחברו סבג החי שנים רבות בארה"ב חשף בפניו את רשת Auntie Anne’s ומהר מאד הוא התאהב בקונספט. "כשהייתי בא לביקור בארה"ב נחשפתי למותג, עניין אותי כיצד ייתכן שגם בקניונים שהיו ריקים יחסית תמיד ליד דוכן הפרצלעס היה משתרך תור ארוך. הבנתי שיש פה פוטנציאל וסיכוי טוב שגם הישראלים בארץ יתאהבו בו".

גולה הוכיח שחוצפה ישראלית והעזה משתלמים בעסקים "פניתי לחברה, דברתי בטלפון עם הנשיא והוא בתגובה השיב לי: "יש לי שעה, מחר באטלנטה". למרות שגולה היה בקצה השני של ארה"ב הדבר לא מנע ממנו לתפוס מטוס בחמש בבוקר אחרי שכבר הכין מצגת על שוק המזון הישראלי והצליח לשכנע את ההנהלה שאם הרשת קיימת בדובאי, מצרים, הודו, תאילנד וסניפים נוספים ברחבי העולם, אזי הגיע גם תורם של הישראלים האוהבים אוכל מהיר.
גולה מסכם ואומר: "אנו תקווה שגם ישראל תהיה חלק בלתי נפרד מהצלחת הרשת בעולם".
עוד באותו נושא
ה- 14 במאי הוא התאריך הלועזי של הכרזת המדינה, ומה מתאים יותר ליום חגיגי זה מביקור בשני בתיו של ראש הממשלה הראשון, בשדה בוקר ובתל אביב? ההשתתפות ללא תשלום!
ספר ההפעלה הנפלא של דן שטאובר מעודד ילדים לדבר על רגשות ולפתח תקשורת טובה. מומלץ!
התגובות שלכם ...