מטרנה, המובילה בישראל בתזונת תינוקות ופעוטות, מציעה מגוון של 14 דייסות, במגוון טעמים, המומלצות כחלק מתזונת התינוק החל מגיל ארבעה חודשים
הגיע זמן הדייסה –
בהמלצת משרד הבריאות.
עפ"י הנחיות משרד הבריאות (מאי 2009), מומלץ לשלב דייסה מועשרת בברזל כחלק מתפריטו היומי של התינוק, החל מגיל ארבעה חודשים.
דייסות מטרנה מועשרות בברזל ומכילות את כל הויטמינים והמינרלים הדרושים להתפתחות התינוק.
בשנה הראשונה לחיים, הגדילה והתפתחות של התינוק מואצות ומשפיעות על התינוק ובריאותו. יכולת הלעיסה מתפתחת אצל התינוק בהדרגה סביב גיל ארבעה חודשים. שילוב הדרגתי של מזונות משלימים לתפריט התינוק סביב גיל זה נחוץ למטרות תזונתיות והתפתחותיות, ומאפשר את המעבר ממזון נוזלי למוצק.
הדייסות ניתנות להזנה במגוון אפשרויות, המפורטות על גבי האריזה:
בסדרת דייסות מטרנה:
דייסות רגילות 200 גרם:
החל מגיל 4 חודשים: דייסת אורז ודייסת קורנפלור.
החל מגיל 6 חודשים:דייסת דגנים מעורבים, דייסת סולת, דייסת שיבולת שועל, דייסת וניל ודייסת רימונים.
החל מגיל 9 חודשים: דייסת סלט פירות ודייסת סולת שוקו.
דייסות גם וגם 300 גרם – פתרון נוחות המשלב דייסה ותחליף חלב באריזה אחת:
החל מגיל 6 חודשים: דייסת גם וגם קורנפלור, דייסת גם וגם דגנים מעורבים, דייסת גם וגם בננה תפוח, דייסת גם וגם סולת, דייסת גם וגם דגנים מעורבים - צמחית.
דייסות מטרנה מיוצרות בישראל בפיקוח ישיר ומתמיד של צוות מדענים מוביל, ועומדות בתקנים בינלאומיים למזון תינוקות( CODEX,EEC, HACCP, GMP), ובפיקוח משרד הבריאות. חברת מעבדות מטרנה נוסדה ב- 1981, כחברת בת למוצרי מעברות בע"מ שבבעלות קיבוץ מעברות. במהלך השנים האחרונות, ביססה חברת מטרנה את מעמדה כחברה המובילה את השוק הישראלי בתחום מזון התינוקות עם נתח שוק של כ-58% בתחום תחליפי חלב אם ונתח שוק של כ-76% בתחום הדייסות,נתון המעיד על אמון הציבור בחברה ובאיכות מוצריה.
עוד באותו נושא
ספר ההפעלה הנפלא של דן שטאובר מעודד ילדים לדבר על רגשות ולפתח תקשורת טובה. מומלץ!
התגובות שלכם ...