מכשירים כמו הנינג'ה פודי שינו את כללי המשחק. הם מקלים עלינו לבשל ארוחות, השימוש בהם נוח יותר, נגיש יותר והכי חשוב - יעיל יותר. אז מה הופך את הנינג'ה פודי למכשיר מיוחד, ולמה כדאי להשתמש בו?

ארוחת ילדים להכנה כמו נינג'ה

במאמר זה נסביר כל מה שאתם צריכים לדעת על הפודי, ובנוסף נציג לכם מתכון שכל הילדים אוהבים לארוחה בסיר אחד בלבד שניתן להכין באמצעות הפודי. שנתחיל?

 

היתרונות של נינג‘ה פודי

* ריבוי פונקציות תחת מעטפת אחת - הנינג‘ה פודי יכול לאפשר לכם להכין בצורה די מהירה, קלה ונוחה ארוחה שלמה בסיר אחד, אך לא רק. המכשיר משלב מגוון תוכניות שונות שנועדו לדמות מספר מכשירי מטבח שונים - סיר לחץ, טיגון באוויר, אידוי, צלייה, בישול איטי וממושך ואפייה - כל זאת ועוד תוכלו לבצע תחת מכשיר אחד רב תכליתי.

* חוסך המון מקום במטבח - במקום להחזיק כמה מכשירים שונים עבור כל פעולות הבישול שהזכרנו קודם לכן, תוכלו להשתמש בנינג‘ה פודי לבד, שמלכתחילה העיצוב שלו יחסית חסכוני במקום. כך תוכלו לחסוך לא מעט מקום אחסון במטבח, מה שמפנה לכם המון מקום עבור משטח העבודה שלכם ומאפשר לכם לבשל בצורה הרבה יותר מרווחת ונעימה.

* בישול מהיר - פונקציית סיר הלחץ הייחודית של הנינג‘ה מזרזת באופן משמעותי את זמן הבישול, כך שתוכלו לחסוך לא מעט זמן ובכל זאת לא להתפשר לרגע על הטעם והאיכות של המאכלים שאתם הכי אוהבים, גם אם מדובר במאכלים שלוקח יחסית הרבה זמן להכין.

 

ארוחה מתוקה שילדים אוהבים - פנקייקים בנינג‘ה

כדי להכין פנקייקים מושלמים שכל הילדים אוהבים, אתם צריכים קודם כל להכין מראש את המצרכים הבאים (עבור מנה של 4 פנקייקים בינוניים):

ביצה לארג‘

50 גר‘ חמאה

כוס חלב 3% (או 240 מ"ל)

כוס וחצי קמח לבן

10 גר‘ אבקת אפייה (או שקית קטנה)

2 כפות סוכר לבן

2 כפות חמאה עבור טיגון הפנקייקים

איך מכינים?

בקערת זכוכית גדולה (ניתן לעבוד עם זו של המיקרוגל) ממיסים קודם כל את החמאה. לאחר מכן, בקערה גדולה אחרת תשימו ביחד ביצה, סוכר וחלב ואל התערובת תצרפו את החמאה המומסת. לאחר מכן, את התערובת טורפים היטב. אחרי שביצעתם זאת, הוסיפו קמח ואבקת אפייה והמשיכו בטריפה - עד שהקמח נטמע לגמרי. לאחר מכן, מכניסים את הסיר הקרמי למכשיר הנינג‘ה פודי שלכם. במכשיר עצמו, מעבירים לתכנית צריבה למשך 5 דקות, מוסיפים טמפרטורה (בדרך כלל בין 170 ל-190 מעלות) ולוחצים על התחל. שימו לב - בשלב זה אנחנו עוד לא צולים את הפנקייק, אלא למעשה אנחנו מחממים את הסיר של הפודי עד הטיגון. לאחר שעברו חמש דקות, מכוונים לעוד 20 דקות ומורידים את הטמפרטורה, כאן כמות הזמן בעצם משתנה לפי כמות הפנקייקים שנרצה להכין. נוסיף עוד חמאה ונמתין עד שהיא נמסה. אחרי שהחמאה נמסה, נוסיף כף מהבלילה ישירות לתוך הסיר - ונהפוך כל פנקייק לאחר 2 דקות.

 

כמה מילים לסיכום

הנינג‘ה פודי הוא ללא כל ספק אחד ממכשירי המטבח היעילים והמהפכניים שהושקו במהלך השנים האחרונות, ולכן החלטנו להמליץ לכם עליו היום. יש לא מעט מתכונים נהדרים שניתן להכין באמצעותו בצורה מאוד נוחה ויעילה - כמו פנקייקים טעימים שכל הילדים אוהבים, בחירה מעולה עבור ארוחת בוקר מתוקה בשבת או בכל יום אחר בו החלטתם לקום בבוקר ולהתפנק.

 

 

שלכם,

צוות אמאבא

 


עוד באותו נושא

שמיכת פוך לתינוק - איך לבחור שמיכת חורף לתינוק

איך לבחור שמיכת חורף לתינוק?

צמר, קטיפה, שמיכת פוך לתינוק - איזו שמיכה עדיפה לתינוק שלנו בחורף הקר? כך תבחרו שמיכת חורף לתינוק.

התגובות שלכם ...

מוצרי החודש

אני מרגיש

ספר ההפעלה הנפלא של דן שטאובר מעודד ילדים לדבר על רגשות ולפתח תקשורת טובה. מומלץ!