אחד המנהגים בחג טו בשבט הוא אכילת פירות יבשים. הנה רעיון קליל ומקסים שכל הילדים יאהבו: הכנת עכברוני "שוקולד" מ... תמרים.

עכברוני "שוקולד" מ... תמרים

לכבוד חג טו בשבט אנחנו מציעים רעיון חמוד לפעילות לילדים של הכנת עכברוני "שוקולד" מ... תמרים.

 

מצרכים

(ל-20-24 כדורים קטנים)

12 תמרים מסוג מג‘הול מגולענים (250 ג‘)

2 כוסות שקדים או אגוזי מלך טבעיים - מומלץ לשלב (180 ג‘)

2 כפיות אבקת קקאו

2 כפות שמן קוקוס מומס

שליש כפית אבקת קינמון (לא חובה)

 

אופן ההכנה

1) מניחים את כל המרכיבים במעבד מזון וטוחנים לתערובת אחידה.

2) בעזרת הידיים יוצרים כדורים קטנים בקוטר 2-2.5 ס"מ (אם התערובת דביקה ניתן להרטיב את הידיים).

3) מכינים מהתערובות צורה של עכבר ומקשטים.

4) יוצרים את האוזניים, העיניים, הזנב וכו‘:

אוזניים מקורנפלקס או בוטנים, זנב מבצק סוכר או בייגלה, עיניים מסוכריות, ובנוסף כל מה שנראה לכם מתאים - תנו ליצירתיות לפרוץ.

 

 

טו בשבט שמח!

 

 

על הכותב:
גיא בן שמחון,
סינרים - מבשלים באהבה
הפעלות מדהימות לבנים וגם לבנות, הפעלה דינאמית בתחנות, משחקי חברה, מסיבות ריקודים ועוד
הצטרפו אלינו לפייסבוק https://www.facebook.com/guysinarim
http://www.sinarim.co.il

 


עוד באותו נושא

פפנאש: סופגניה רומנית

לקראת חג החנוכה קבלו מתכון לסופגניה הרומנית הכי טעימה בעולם: הפפנאש!

התגובות שלכם ...

מוצרי החודש

אני מרגיש

ספר ההפעלה הנפלא של דן שטאובר מעודד ילדים לדבר על רגשות ולפתח תקשורת טובה. מומלץ!