אוהבים פיצה? קבלו מתכון לבצק "פטנט": ללא שמרים, ללא התפחה ועם 2 מרכיבים בלבד! אז ביננו... מי לא אוהב מתכונים קלים?

אמנות אפיית הלחם מרתיעה אנשים, ומונעת מהם להתנסות, לאפות וליהנות ממטעמים תוצרת בית. ניראה להם שיש לעשות כל כך הרבה, להתעסק עם השמרים, להתפיח, ללוש, הבצק נופל, קשה, המון בעיות בדרך.

 

בדיוק בשביל זה הרכבתי מתכון פטנט ייחודי לבצק פיצה שאינו דורש שמרים, ובאופן כללי כלולים בו 2 מרכיבים בלבד, אין יותר קל מזה, הבצק ריחני ומדהים, ולא תאמינו כמה זה קל עד שלא תנסו .

 

מרכיבים :

200  מ"ל יוגורט יווני - בטעם נייטרלי

200  גרם קמח תופח

 

שלבי הכנה :

מעבירים 150 גרם קמח לקערת המיקסר, ויוצקים את כל כמות היוגורט, מתחילים לעבוד עם וו המלוש עד לקבלת בצק אחיד, מעט רך וזה מעולה, במידה ויש צורך ואתם רואים שהבצק רך מדי או נוזלי מדי פשוט תוסיפו את כמות הקמח הנותרת ותעבדו לאיחוד חומרים .

 

רוטב עגבניות ומילויים שונים זה כבר עניין של טעם וברור שאי אפשר לרכז את כל סוגי המילויים בפוסט אחד, אז בהנחה ששמנו רוטב ומילוי, וגבינות וכל החגיגה מוכנה לאפיה, נניח על מגש ונאפה בחום של 250-270 מעלות .

 

יש לאפות את הפיצה 6-7 דקות, היא תעשה קריספית, ריחנית והיוגורט יעניק לבצק טעם ייחודי, פשוט צריך לנסות כדי להאמין.

מוציאים ומגישים חם.

 

 

שלכם,

סער

 

 

על הכותב:
סער אהרוני,
קונדיטור
מנהל קבוצת "נתניה מבשלת"

 


עוד באותו נושא

מתכון לרליז'יוז ורוד

הפעם אני משתפת אתכם במתכון שפחות מתאים להכנה עם הילדים אלא להיפך...

קלאפוטי דובדבנים

עונת הדובדבנים התחילה, וזו הזדמנות מצויינת להכין עם הילדים קלאפוטי דובדבנים, מאפה שמקורו בצרפת...

התגובות שלכם ...

מוצרי החודש

אני מרגיש

ספר ההפעלה הנפלא של דן שטאובר מעודד ילדים לדבר על רגשות ולפתח תקשורת טובה. מומלץ!

הורים לילדים – מה אתם מחפשים?