זהו מתכון קליל וטעיםםםם שאפשר להכין עם הילדודס, או להפתיע אותם איתו – לבחירתכם!

המצרכים

350 ג"ר שוקולד מריר או שוקולד חלב (מה שאוהבים)

-------------------

כפיות חד פעמיות מעץ

לקישוט

עדשים, מרשמלו...

אופן ההכנה

ממיסים את השוקולד במיקרו או על באן-מרי.

מוזגים את השוקולד המומס לתבניות סיליקון קטנטנות.

מפזרים מעל השוקולד קישוטים טעימים אם רוצים.

שמים במרכז כל תבנית כפית עץ (אפשר לקשט את הכפית לפני כן).

מעבירים למקרר לשעה להתייצבות השוקולד.

מחלצים מהתבנית ושומרים במקרר עד לשימוש.

 

כשרוצים להכין משקה שוקולטה חם:

מוזגים חלב רותח לכוס (אפשר לחמם כוס חלב במיקרו ל-2 דקות).

[תמונה 3]

מכניסים את "כוסית" השוקולד לכוס.

[תמונה 4]

מחכים דקה שהשוקולד ימס ואז מערבבים עם הכפית.

שותים ונהנים...

[תמונה 5]

 

 

על הכותבת:
ליבנת גוטליב,
קונדיטורית אמא לשלושה
במדור זה משלבת את האהבה לאפייה, לכתיבה ולילדים
לדף הפייסבוק של ליבנת https://www.facebook.com/pages/Uga-chaka/14693043949?fref=ts

 


עוד באותו נושא

ציפוי לשניצל ללא גלוטן ופחמימות

היום אני רוצה להציע לכם לא בדיוק מתכון, אלא יותר טיפ מנצח לכל מי שלא אוכל גלוטן ופחמימות.

עוגיות פתי בר הום-מייד

עוגיות פתי בר ביתיות, טעימות ופריכות מבצק ברטון שכל ילד ייהנה להכין וגם לזלול...

התגובות שלכם ...

מוצרי החודש

אני מרגיש

ספר ההפעלה הנפלא של דן שטאובר מעודד ילדים לדבר על רגשות ולפתח תקשורת טובה. מומלץ!

הורים לילדים – מה אתם מחפשים?