אסם מרחיבה ומגוונת את סדרת ביסלי EXTREM ומשיקה שלושה טעמים חדשים ונועזים: גריל חריף, פיצה ובצל עם שקית תיבול לחיזוק, שליטה והעצמת הטעם.
בעקבות ההצלחה הגדולה עם ביסלי אקסטרים ספייסי צ‘ילי עם שקית תיבול שהושקה ב 2015 החליטה אסם להרחיב ולגוון את הסדרה ובימים אלה משיקה החברה שלושה טעמים חדשים ונועזים יותר: גריל חריף, פיצה ובצל עם שקית תבלין לחיזוק והעצמת הטעם.
סדרת המוצרים פותחה בשיתוף בני נוער שמבקשים לשלוט על עוצמת הטעם, להגביר ולחזק אותו.
כל מה שצריך לעשות הוא לפתוח את השקית, להוסיף את שקית התיבול, לשקשק ולהעצים את הטעם, כך שביסלי אקסטרים עם שקית תבלין מציעה חווית תיבול עוצמתית המעוררת את החושים.
הטעמים החדשים יתווספו לטעמי ביסלי אקסטרים גריל מעושן וביסלי אקסטרים ברביקיו חמוץ חריף. ביסלי אקסטרים הוא גדול יותר, קראנצ‘י יותר, ובטעמים עזים ומתובלים יותר. כל אלה יחד יוצרים חוויית טעם מושלמת ונועזת יותר מתמיד.
עוד באותו נושא
רכב שני הוא הרבה מעבר לשדרוג ברמת החיים, זהו כלי שימושי שיכול לחסוך הרבה זמן. וכיוון שזמן שווה כסף– אולי יש כאן גם חסכון
ספר ההפעלה הנפלא של דן שטאובר מעודד ילדים לדבר על רגשות ולפתח תקשורת טובה. מומלץ!
התגובות שלכם ...