טעם חדש וייחודי נולד בסדרת השניצלים "קריספי" של מאמא עוף: שניצל קריספי חריף.
טעמו החריף של השניצל משקף טרנד גובר בעולם המזון של צריכת מאכלים חריפים אשר נולד בעיקר מחשיפה למאכלי רחוב מגוונים וסוגים שונים של חריף.
סדרת שניצל "קריספי" פותחה בתהליך ייצור ייחודי, שמעניק לשניצל ציפוי פריך במיוחד ומקנה לו טעם של שניצל שברגעים אלו "יצא" מהמחבת החם. מאז השקתה, בחודש מאי האחרון, זוכה סדרת "קריספי" להצלחה רבה, מאחר והיא מספקת חוויה רב חושית של "השניצל האידיאלי": שניצל עסיסי וגדול, אך לא גדול מדי, בעל גוון שזוף ועם פירורים היוצרים ציפוי עבה וקריספי עד אשר ניתן "לשמוע" את הפריכות בעת הלעיסה. הסדרה כוללת שניצל קריספי רגיל ושניצל קריספי עם שומשום וכעת גם שניצל קריספי חריף.
כמו כל השניצלים של מאמא עוף, גם השניצלים בסדרת "קריספי" עשויים מ-100% חזה עוף, ללא חומרים משמרים, ללא ניטריטים, ללא צבעי מאכל מלאכותיים, ללא תוספת מונוסודיום גלוטמט.
כשרות מהדרין בפיקוח הרה"ג צפניה דרורי שליט"א, קריית שמונה.
להשיג ברשתות הנבחרות.
עוד באותו נושא
ספר ההפעלה הנפלא של דן שטאובר מעודד ילדים לדבר על רגשות ולפתח תקשורת טובה. מומלץ!
התגובות שלכם ...