נורא פשוט להכין בראוניז והמתכון שלפניכם הוא מתכון מנצח! אז קדימה, הפשילו שרוולים, גייסו את הילדים וגשו למטבח...

הבראוניז של ליבנת

 

מצרכים

200 ג"ר שוקולד מריר (60% מוצקי קקאו)

200 ג"ר חמאה

1.25 כוסות סוכר

2/3 כוסות קמח מנופה

3 ביצים M

1/2 כוס קקאו בלגי

200 ג"ר שוקולד לבן (קוביות/מטבעות)

 

אופן ההכנה

  1. מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות) ומכינים תבנית חד פעמית עם נייר אפייה או רינג מרובע.
  2. ממיסים את השוקולד המריר והחמאה (במיקרוגל) עד לקבלת מרקם אחיד ומקררים לטמפרטורת החדר.
  3. מקציפים את הביצים והסוכר לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית (חמש דקות הקצפה).
  4. מחליפים את בלון ההקצפה בוו גיטרה.
  5. מוסיפים לקערת המערבל את השוקולד המומס ומערבבים עד להטמעה.
  6. מוסיפים את הקקאו והקמח ומערבבים עד לתערובת אחידה.
  7. מוסיפים את רוב השוקולד הלבן תוך ערבוב קצר.
  8. יוצקים לתבנית ומפזרים את שאר השוקולד הלבן למעלה (משימה מעולה לילדים).
  9. אופים 20 דקות ב-180 מעלות (תלוי בתנור שלכם- חשוב לא לאפות יתר על המידה, הבראוניז צריכים להישאר רכים ופאדג'ים מבפנים).

10. לאחר התקררות, חותכים לריבועים בגודל שאתם אוהבים ו- זהו. פשוט וסופני...

 

 

בתאבון!

 

 

על הכותבת:
ליבנת גוטליב,
קונדיטורית אמא לשלושה
במדור זה משלבת את האהבה לאפייה, לכתיבה ולילדים
לדף הפייסבוק של ליבנת https://www.facebook.com/pages/Uga-chaka/14693043949?fref=ts

 


עוד באותו נושא

VR STATION - עולם הדמיון והפנטזיה

רשת חדשה של מתחמי מציאות מדומה מאפשרת להיכנס לעשרות עולמות בחוויה שפשוט לא תאפשר לכם להישאר אדישים!

רשת יינות ביתן בהצעה למנת חג מנצחת

קבלו הצעה למנת חג מנצחת מהיועץ הקולינרי של הרשת, שף צרלי פדידה...

התגובות שלכם ...

מוצרי החודש

אני מרגיש

ספר ההפעלה הנפלא של דן שטאובר מעודד ילדים לדבר על רגשות ולפתח תקשורת טובה. מומלץ!

הורים לילדים – מה אתם מחפשים?