לרגל פתיחת שנת הלימודים החדשה משיקה חברת "הבוס הקטן" משחק חדש לפיתוח הזיכרון וללימוד אותיות האלף-בית: "זיכרון אותיות".
המשחק, בעיצוב חדיש ומלא בצבע, מכיל 66 כרטיסים קשיחים (33 זוגות) שעל גביהם מופיעות כל אותיות האלף-בית, כולל אותיות סופיות, וכן מילים ראשונות לקריאה לילדים: אבא, אמא, אח, אחות, סבא ו-סבתא.
כבכל משחק זיכרון, מטרת המשחק היא למצוא זוגות כרטיסים זהים. בתחילת המשחק מסדרים את הכרטיסים בשורות, כשגב הכרטיסים כלפי מעלה. כל משתתף בתורו חושף שני כרטיסים לעיני כולם. אם הכרטיסים זהים, המשתתף זוכה בהם ומקבל תור נוסף. אם אינם זהים, הוא הופך אותם במקומם, והתור עובר למשתתף הבא. הזוכה הוא זה שבתום המשחק צבר לעצמו הכי הרבה זוגות זהים.
המשחק מעודד את פיתוח הזיכרון, כיוון שהמשתתפים מנסים לזכור את מיקומם של כמה שיותר כרטיסים שנחשפו, על מנת לחשוף זוגות בתורם.
מיועד לגילאים: 3-7, להשיג בחנויות וברשתות הצעצועים המובחרות.
לפרטים נוספים: http://www.boskatan-shop.co.il/
עוד באותו נושא
חברת חוגלה קימברלי משיקה את הדור הבא של החיתולים, עם טכנולוגיית ה Quick dry
ספר ההפעלה הנפלא של דן שטאובר מעודד ילדים לדבר על רגשות ולפתח תקשורת טובה. מומלץ!
התגובות שלכם ...