לכבוד החופש הגדול ושפע הזמן הפנוי של הילדים שמחפשים תעסוקה בנרות, קבלו מתכון שמהווה גם פעילות יצירתית וכיפית וגם קינוח מרענן - וללא גלוטן.

עוגיות שוקולד מתפוצצות

המצרכים

2 ביצים

כוס סוכר (200 גרם)

חצי כוס קקאו (70 גרם)

כוס וחצי קמח בר אל ללא גלוטן (210 גרם)

2 כפיות אבקת אפייה

רבע כפית מלח

שליש כוס שמן (70 גרם)

לציפוי

אבקת סוכר

סוכר

 

אופן ההכנה

1. בקערה מערבבים קקאו, סוכר ושמן.

2. מוסיפים ביצים ומערבבים עד שהן נטמעות.

3. מוסיפים את הקמח, מלח ואבקת האפייה ומערבבים עד לקבלת בצק.

4. יוצרים כדורים קטנים בגודל כפית ומגלגלים תחילה בסוכר, ואז באבקת הסוכר ומניחים על תבנית אפייה.

5. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-9 דקות.

 

עוגיות חמאה נימוחות שנמסות בפה

המצרכים

1 ורבע כוסות (175 גרם) קמח בר-אל ללא גלוטן

חצי כוס סוכר (100 גרם)

5 כפות (50 גרם) שקדים מולבנים טחונים

125 גרם חמאה רכה

1 כפית תמצית וניל

לציפוי

אבקת סוכר

שקדים שלמים

 

אופן ההכנה

1. במיקסר (אפשר גם בקערה) מערבבים קמח, שקדים טחונים, חמאה, סוכר ותמצית וניל עד לקבלת בצק אחיד.

2. יוצרים כדורים קטנים ומניחים בתבנית עם נייר אפיה.

3. אופים 15 דקות ב-180 מעלות.

4. מפזרים אבקת סוכר מעל.

 

 

בתאבון!

 

 

המתכונים באדיבות חברת "בר-אל",
המייצרת ומשווקת מגוון רחב של מוצרים ללא גלוטן במגוון קטגוריות כגון: לחמים ומאפים, עוגות, עוגיות, תערובות להכנה בבית, קמחים ועוד.
לפרטים ולמתכונים נוספים: www.BarelLife.co.il

 


עוד באותו נושא

קייטנת אמהות: עידן הקרח

ארגון יום כיף בבית - רעיונות לקיץ נעים ומעניין!

פארק האקסטרים הראשון בישראל: iJump

אטרקציות כמו טרמפולינות, קיר טיפוס, בריכת ספוגים, פארק חבלים אתגרי, אומגה, רכבת הרים אישית לריחוף מעל כולם ועוד

התגובות שלכם ...

מוצרי החודש

אני מרגיש

ספר ההפעלה הנפלא של דן שטאובר מעודד ילדים לדבר על רגשות ולפתח תקשורת טובה. מומלץ!

הורים לילדים – מה אתם מחפשים?