המשפחה ממתינה בציפייה רבה להולדת התינוק והדבר הראשון שנמצא ברשימת המטלות זה לחפש את הצילום האחד ויחיד שילכוד את הרגעים הראשונים של הפנים התמימים של העולל המאושר.

גם אם אתם לא צלמים מקצועיים, בעזרת הטיפים הבאים תוכלו לצלם תמונות יפות של המלאך הקטן שלכם:

- לא למהר: אתם לא חייבים למהר ולתפוס את הרגעים הראשונים לאחר לידת התינוק כדי להפיק צילום ניו בורן. שלא כמו הצלם המקצועי, עומד לרשותכם זמן רב, חודש שלם לפחות, ואתם יכולים בקלות לצלם בקצב שלכם, בהתאם למצב הרוח של התינוק ולנוחות שלכם.

- לבחור בסטינג המתאים: בחרו בזמן הנכון של היום כדי לצלם את התינוק. למשל, לאחר הארוחה כשהתינוק נינוח ומרוצה או בשעות הבוקר כשהוא רענן ונינוח. הרקע יכול להיווצר מהשמיכה ומהכריות של התינוק.

- להשתמש בתאורה נכונה: תאורה נכונה היא אחד ההיבטים החשובים של צילומי ניו בורן בסטודיו. וודאו שהתאורה מחמיאה וזורמת מלמעלה למטה כך שהתינוק יזהר בהילה מלאכית. אור טבעי הוא הבחירה הטובה ביותר והחוכמה היא לנסות זוויות שונות שמתחשבות בצללים המתאימים לצילום.

- להתמקד בפרטים: היו מוכנים עם המצלמה שלכם כדי ללכוד פרטים קטנים ומיוחדים כמו השפתיים הרכות, האף העגול, השיער הדליל והקוצני או המבט המשעשע. הקפיאו את הרגע שבו התינוק לופת את האצבע שלכם בידיו הקטנטנות או מפהק כשעיניו הקטנות עצומות.

 

צילומי תינוקות – קייק סמאש – בסטודיו מקצועי

משום מה, לעשות בלגן, זה מאוד מקסים כשאתם מתחת לגיל שנתיים. לכן, כשהחברה החלה להבין שהאכלת התינוק בעוגה בכפית פשוט לא ממריאה לשום מקום, החלה מסורת משעשעת של ריסוק עוגת השוקולד והקצפת לכבוד יום ההולדת הראשון של התינוק.

 

כן, התינוק או התינוקת מקבלים עוגה משלהם כדי שיהרסו אותה, חופן אחר חופן. זה נגמר בכמה צילומים ממש ממש חמודים.

 

צילומי קייק סמאש בסטודיו מקצועי מתחילים כמו כל מפגש צילומים. המפגש בסטודיו אמור לאפשר לתינוק פשוט לזרוח באופן טבעי, עם אביזרים שונים ושינויים של שתי חליפות בגדים. זו גם הזדמנות לצילומי משפחה, מה שמגדיל עוד יותר את החגיגה.

 

יש מי שממליצים "להתאמן" קצת על ריסוק העוגה כמה שבועות לפני הצילומים, להתחיל עם עוגה רגילה או קאפ קייק, ואל תדאגו – התינוקות אוכלים מעט מאוד מהעוגה... כמה טיפים נוספים לצילומי קייק סמאש:

- אל תניחו שהתינוק יצלול לתוך העוגה: כל ההורים מקווים שהבייבי שלהם יצלול לעוגה ויעשה בלגן, אבל זה לא תמיד קורה וזה בסדר. לא כל ילד רוצה לעשות זאת, גם אם מנסים את כל הטריקים שבעולם. חשוב לדעת שגם אם הם לא הופכים את העוגה לערימת פירורים דביקה, עדיין אפשר ללכוד צילומים משעשעים כשהם נוגעים בעדינות בקישוטים של העוגה.

- היו מוכנים לבלגן: קחו בחשבון שאולי גם אתם תהיו מכוסים בשוקולד וקצפת במהלך הצילומים, כך שכדאי להביא בגדים להחלפה לא רק לפעוט, אלא לכול בני המשפחה.

- להיזהר מאלרגנים: אל תשתמשו לצורך הצילומים בעוגה שיש בה מרכיבים שהפעוט לא טעם מעולם לפני כן. לפעמים מרכיב מסוים עלול לגרום לפריחה נוראה. זה עלול לקרות, למשל, בגלל הצבע הצהוב של דובדבן העוגה שמכיל צבעי מאכל שהתינוק לא נחשף אליהם בעבר.

 

 

ושיהיה במזל טוב!!

 

 

שלכם,

צוות אמאבא

 


עוד באותו נושא

טבעי - צמחי מרפא בשימוש ביתי

בעקבות הצלחת שלושת מדריכי "טבעי" לצמחי מרפא לשימוש ביתי שכתב דויד קאפח יוצא לאור הכרך הרביעי, שיחד עם קודמיו יוצר ספריה ומקור מידע מקיף לצמחי המרפא ולשימוש שלהם ברפואה העממית ובבישול.

הכל על בדיקות דם לתינוקות עד גיל שנה

מערכת הבריאות בישראל קבעה מועדים קבועים לבדיקות דם שמטרתן לזהות מחלות ובעיות שונות אצל תינוקות עד גיל שנה

התגובות שלכם ...

מוצרי החודש

אני מרגיש

ספר ההפעלה הנפלא של דן שטאובר מעודד ילדים לדבר על רגשות ולפתח תקשורת טובה. מומלץ!

הורים לילדים – מה אתם מחפשים?