מאמא עוף מרחיבה את סדרת מוצריה ומשיקה את סדרת "קריספי".

הסדרה הינה תוצר של תהליך פיתוח ייחודי אשר מעניק לשניצל ציפוי פריך במיוחד ומדמה את השניצל הכי קרוב לשניצל שכרגע יצא מהמחבת. הסדרה כוללת שניצל קריספי רגיל ושניצל קריספי עם שומשום.

 

במחקרים שערכה מאמא עוף נמצא, שתדירות אכילת שניצלים בקרב קהל היעד העיקרי, ילדים ובני נוער, היא בין פעמיים לשלוש בשבוע, ושרמת האטרקטיביות של השניצל שיועדף עליהם תיקבע על-פי חוויה רב חושית: השניצל האידיאלי צריך להיות עסיסי וגדול, אך לא גדול מדי, בעל גוון שזוף ועם פירורים היוצרים ציפוי עבה וקריספי, עד שממש אפשר לשמוע את הפריכות בעת האכילה.

 

סדרת השניצל קריספי החדש של מאמא עוף עונה על הפרמטרים הללו, וזכתה לציונים גבוהים ביותר במבחני טעימה שנערכו בקרב קהל היעד.

 

כמו שאר שניצלים של מאמא עוף גם "שניצל קריספי" עשוי מ-100% חזה עוף, ללא חומרים משמרים, ללא צבעי מאכל מלאכותיים, ללא תוספת מונוסודיום גלוטמט.

 

כדי לקבל את אפקט הקריספי המירבי, מומלץ להכין את השניצלים בתנור או בטוסטר-אובן (תנורון).

 


עוד באותו נושא

התגובות שלכם ...

חוות דעת

מעולם עד היום לא הכנסתי הביתה שניצלים מוכנים וקנויים, ולכך שלוש סיבות עיקריות:

א) אף פעם לא מצאתי שניצלים מוכנים שהיו טעימים לי וגם לא לילדיי.

ב) אף פעם לא הבנתי מה הבעיה להכין שניצלים בבית, זוהי פעולה כל כך פשוטה שפשוט מייתרת את רכישתם של אלו המוכנים.

ג) המחיר...

שניצל קריספי מאמא עוף

לאחרונה מאמא עוף ענו לי על הסיבה הראשונה בכך שהוציאו כמה סדרות של שניצלים כל כך טעימים שהילדים וגם אני נהנים מהם מאד, כל אחד מצא לו שניצל שהוא אוהב: הקטנים אוהבים את השניצלים החדשים ה"קריספיים" ואסף ואני אוהבים את השניצלים מסדרת האפויים ללא טיגון עם הדגנים.

 

לגבי הסיבה השנייה, אני מתחילה לגלות את היתרונות בשניצל מוכן כשיש ילדים גדולים שמסוגלים לחמם לעצמם ארוחה ולצערי העצלנות לפעמים גוברת.

 

מה שמציל את חשבון הבנק כמו גם את הבריאות שלי הוא כמובן מחירם של השניצלים הטעימים האלה, שעדיין רחוק מלהתקרב אפילו למחירם של קילו חזה עוף ושאר המצרכים לטיגון...

 

מוצרי החודש

אני מרגיש

ספר ההפעלה הנפלא של דן שטאובר מעודד ילדים לדבר על רגשות ולפתח תקשורת טובה. מומלץ!

הורים לילדים – מה אתם מחפשים?