המתכון באדיבות סמדר וקנין (סמדי בומבה)

פירות יבשים מקורמלים (טנזיה) – קוסקוס אורגני

באדיבות סמדר וקנין (סמדי בומבה).

 

מרכיבים

  • 10 תאנים יבשים
  • 10 משמשים יבשים
  • 10 שזיפים (מגולענים) יבשים
  • 150 גר‘ אגוזי מלך
  • 100 גר‘ צימוקים
  • 2 בצלים
  • 1 כף סילאן
  • 1/2 כפית קינמון
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס

 

אופן הכנה

  1. את כל הפירות היבשים לחתוך לרצועות בעובי של 2-3 ס"מ.
  2. לקלף את הבצל לחתוך לרצועות דקות.
  3. לטגן את הבצל עד מצב של צבע זהב.
  4. להוסיף את פירות היבשים, הסילאן, פלפל שחור גרוס, קינמון לערבב.
  5. להוסיף 1/4 כוס מים להנמיך להבה ולצמצם את הרוטב.
  6. להקפיץ את אגוזי המלך ולאחר מכן להוסיף לקראת סוף צימצום רוטב את אגוזי המלך.

 

המלצה: ניתן להוסיף בזמן ההגשה שקדים, פיסטוקים.

אזהרה: אין לאפשר לילדים מתחת לגיל 5 לאכול פיצוחים!!

 

 

בתיאבון!

 

 

באדיבות סמדר וקנין (סמדי בומבה) ל‘סוגת‘ המשיקה את סדרת הקוסקוס החדשה

[צילום: נועם דוד]

 


עוד באותו נושא

מטיילים בטבע לכבוד טו בשבט

מסלול טיול לצפייה בשקדיות, תצפיות ומעיינות בפארק קנדה, באדיבות ערן ודוד גל-אור, מסלולים> להתאהב בארץ מחדש.

התגובות שלכם ...

מוצרי החודש

אני מרגיש

ספר ההפעלה הנפלא של דן שטאובר מעודד ילדים לדבר על רגשות ולפתח תקשורת טובה. מומלץ!

הורים לילדים – מה אתם מחפשים?