לכבוד ט"ו בשבט, מתכון נפלא של שף קונדיטור אורי גלר: תפוחי עץ אפויים במילוי משמשים מיובשים ואגוזי מלך.
לכבוד ט"ו בשבט, מתכון נפלא של שף קונדיטור אורי גלר: תפוחי עץ אפויים במילוי משמשים מיובשים ואגוזי מלך.
המצרכים (ל-6 יחידות):
6 תפוחי עץ מסוג פינק ליידי
סוכר
קינמון
100 גרם משמשים מיובשים
50 גרם אגוזי מלך
תרסיס שמן פאם בטעם חמאה
לשימון: תרסיס שמן פאם קנולה או בטעם חמאה
כלים:
תבנית שקעים או תבניות מנג‘ט עגולות מאלומיניום (חד פעמיות).
אופן ההכנה:
טיפ להגשה:
מומלץ להגיש עם קצפת וגלידת וניל.
בתיאבון...
על הכותב:
שף קונדיטור אורי גלר,
תרסיסי השמן של פאם
עוד באותו נושא
היום נכין ממתק שאפשר להכניס גם למשלוחי המנות שלנו לקראת החג.
ספר ההפעלה הנפלא של דן שטאובר מעודד ילדים לדבר על רגשות ולפתח תקשורת טובה. מומלץ!
התגובות שלכם ...