היום הקינוח שנכין יהיה חגיגי וקריר במיוחד ואותו אני מקדישה לכל הילדים שחוגגים יום הולדת בחופש הגדול.
שלום לכולם ושיא הקיץ שמח!
היום הקינוח שנכין יהיה חגיגי וקריר במיוחד ואותו אני מקדישה לכל הילדים שחוגגים יום הולדת בחופש הגדול.
כמו בכל שנה, בשיא הקיץ גם אני חוגגת יום הולדת וכשאר ילדי הקיץ אני זוכרת את ימי ההולדת שאף פעם לא נחגגו בתאריך כי זה באמצע החופש הגדול אבל תמיד היו מלווים בעוגה טעימה ושוקולדית במיוחד.
הקינוח היום כמובן נתון ליצירתיות ושינויים כמו בכל פעם, וגם היום אנו משתמשים בקרם קוקוס במקם שמנת מתוקה. אמנם יש להם את אותו אחוז של שומן אבל לבטן שלנו הרבה יותר קל להתמודד עם קוקוס מאשר עם מוצר חלבי.
היות ושומן לא ממש קופא, אנו מקבלים מוס קריר ונימוח, חצי קפוא וטעים מאוד מאוד.


המצרכים
200 מ"ל קרם קוקוס (מפחית שימורים)
200 גר‘ שוקולד מריר 60 אחוז
200 מ"ל קרם קוקוס- חצי הפחית הנותרת
לבסיס ולקישוט- פירורי ביסקוויטים, פירות, סוכריות, עדשים ועוד...

אופן ההכנה
בתיאבון ומזל טוב לכל ילדי החופש!
שלכם,
הגר עוז
קונדיטורית ומדריכת סדנאות אפייה וקינוחים לילדים בכל הגילאים
מפתחת פעילויות ייחודיות לילדים
https://hagaroz.com
עוד באותו נושא
בין אם לאכילה בעבודה או בקופסת האוכל של הילדים לביה"ס, כריכים מציעים לנו עולם ומלואו ויכולים להיות בריאים ומזינים או "גוש" פחמימות ריקות שלא מעניקות לגוף כמעט שום ערך. מהם כללי היסוד להכנת כריך בריא? המשיכו לקרוא.
ספר ההפעלה הנפלא של דן שטאובר מעודד ילדים לדבר על רגשות ולפתח תקשורת טובה. מומלץ!
התגובות שלכם ...