עוגת תפוחי אדמה וקוטג תחליף נהדר ומרשים ללביבות תפוחי אדמה

מתכון דל שומן לחנוכה

 

מאת: שף מירב שפילמן

עוגת תפוחי אדמה וקוטג תחליף נהדר ומרשים ללביבות תפוחי אדמה

8 כוסות אלומניום חד פעמיים ניתן לקנות בכל סופר

1/רבע כוס שמן זית

6 עד שמונה תפוחי אדמה בינוניים תלוי בגודלם

2 קופסאות קוטג

2 ביצים

200 גרם גבינה צהובה מגורדת דלת שומן

מלח פלפל וחצי כפית אגוז מוסקט

לחמם תנור  200 מעלות

לקלוף תפוחי אדמה לחצות לשניים ולחתוך לפרוסות דקות טוב להשתמש במנדולינה

למלח קלות

לערבב את הקוטג עם הביצים ואגוז מוסקט

למרוח תחתית כוס בשמן זית ובצדדים

לפזר שכבה של גבינה מגורדת ומעל שכבה שלתפוחי אדמה ועוד שכבת קוטג להמשיך לבנות בעוד שכבות  עד כשלוש רבעי כוס מלאה.

לאפות כ 25 דקות

להוציא להעביר סכין מסביב ולהפוך על צלחת להגיש עם סלט חסה ועלי בייבי

בתאבון

 

 

 

 

                                                                                                                     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                           


עוד באותו נושא

עוגת שוקולד מסקרפונה

המתכון הזה הוא בעצם שדרוג לעוגת ביסקוויטים מוכרת כשלשכבות הביסקוויטים נשתמש בעוגיות שוקולד של מן

התגובות שלכם ...

מוצרי החודש

אני מרגיש

ספר ההפעלה הנפלא של דן שטאובר מעודד ילדים לדבר על רגשות ולפתח תקשורת טובה. מומלץ!