לכבוד ט"ו בשבט, מתכון נפלא של שף קונדיטור אורי גלר: תפוחי עץ אפויים במילוי משמשים מיובשים ואגוזי מלך.
לכבוד ט"ו בשבט, מתכון נפלא של שף קונדיטור אורי גלר: תפוחי עץ אפויים במילוי משמשים מיובשים ואגוזי מלך.
המצרכים (ל-6 יחידות):
6 תפוחי עץ מסוג פינק ליידי
סוכר
קינמון
100 גרם משמשים מיובשים
50 גרם אגוזי מלך
תרסיס שמן פאם בטעם חמאה
לשימון: תרסיס שמן פאם קנולה או בטעם חמאה
כלים:
תבנית שקעים או תבניות מנג‘ט עגולות מאלומיניום (חד פעמיות).
אופן ההכנה:
טיפ להגשה:
מומלץ להגיש עם קצפת וגלידת וניל.
בתיאבון...
על הכותב:
שף קונדיטור אורי גלר,
תרסיסי השמן של פאם
עוד באותו נושא
ושימי לב: לא משנה מאיזו עדה את, מהם מנהגיך, אם את רווקה, נשואה או גרושה – את בבעיה!
ספר ההפעלה הנפלא של דן שטאובר מעודד ילדים לדבר על רגשות ולפתח תקשורת טובה. מומלץ!
התגובות שלכם ...