חברת "שר" משיקה מגוון לחמים, חטיפים וכן בסיס לפיצה ללא גלוטן, ללא צורך בהקפאה וללא חומרים משמרים!
חברת שר (Schär), המותג המוביל באירופה בתחום המוצרים ללא גלוטן, מרחיבה את מגוון המוצרים בארץ ומשיקה ליין חדש בישראל לצרכנים בתחום.

בסיס פיצה ללא גלוטן
לראשונה בישראל, משיקה שר בסיס לפיצה ללא גלוטן מועשר בסיבים תזונתיים, שהוא גם טבעוני ואינו מכיל שמן דקל, חלב, ביצים ולקטוז.
המוצר אינו מכיל חומרים משמרים, אינו דורש הקפאה, מיועד להכנה ביתית קלה ומהירה ומבטיח תוצאה מושלמת וטעם נפלא ב- 15 דקות בלבד של הכנה!
כל שצריך כדי ליהנות מפיצה ללא גלוטן הוא ליצוק רוטב עגבניות על הבסיס, להוסיף גבינת מוצרלה ולהכניס לתנור לאפייה של כ- 12 דקות. ניתן להוסיף לבסיס תוספות מיוחדות כמו תירס, פטריות, זיתים ועוד.
משווק באריזה שומרת טריות המכילה 2 יחידות בסיס לפיצה.

הדור הבא של הלחמים ללא גלוטן
לחמים חדשים ללא גלוטן מוכנים לאכילה, מזינם וטעימים, ללא צורך בהקפאה וללא חומרים משמרים במתכון משופר פחות נתרן, פחות שומן, ללא שמן דקל ויותר סיבים תזונתיים. כל הלחמים מגיעים באריזה חדשנית השומרת על טריות הלחמים, מונעת את הצורך בהקפאה ומבטיחה טעם, מרקם וריח נפלא של לחם אמיתי.
נבחרת הלחמים החדשה של שר כוללת:
לחם פאן מולטיגראנו: לחם טרי עשיר בטעמים ובמגוון זרעים, זהה בטעמו לטעם של לחם אמיתי.
לחם פאן בלנקו: לחם טרי בעל מרקם עדין, מתאים במיוחד לילדים, נפלא לשימוש לכריכים לגן או לבית הספר.
לחם פאן רוסטיקו: לחם טרי כפרי, מועשר בזרעי פשתן, חמנייה ודוחן. מתאים במיוחד לכריכים ולטוסטים, משתלב מצוין עם כל ממרח. כל הלחמים מהווים מקור לסיבים תזונתיים, טבעוניים ואינם מכילים לקטוז, חלב וביצים.

Chocolix - ביסקוויט פריך במילוי קרם בטעם קרמל מצופה בשוקולד חלב
השוקוליסט הוא חטיף בסגנון "טוויקס" - ביסקוויט פריך במילוי קרם בטעם קרמל, מכיל 32% שוקולד חלב ו-30% קרם בטעם קרמל, מצופה בשכבה עשירה של שוקולד חלב, ללא גלוטן כמובן ובטעם ממכר.
משווק באריזת נוחות של 5 חטיפים ארוזים במארז. נפלא כחטיף ביניים, כנשנוש לצד הקפה ולמשלוחי מנות לפורים ללא גלוטן.
להשיג בחנויות הטבע הפרטיות וברשתות ניצת הדובדבן, טיב טעם, טבע-קסטל ויוחחנוף.
עוד באותו נושא
חופש, בחוץ לח ולוהט, בבית הילדים מטפסים על הקירות - מה עושים?
ספר ההפעלה הנפלא של דן שטאובר מעודד ילדים לדבר על רגשות ולפתח תקשורת טובה. מומלץ!
התגובות שלכם ...