לראשונה בישראל היינץ משיקה מוצר עם 50% פחות סוכר, 25% מופחת נתרן ו 100% אותו הטעם הייחודי והאהוב. לגבי המחיר... זה כבר סיפור אחר.
השיח הציבורי סביב נושא הבריאות בכלל וסביב צריכת מוצרים מופחתי סוכר ונתרן בפרט הולך וגובר, ובחברת היינץ לא אדישים לנושא ומשיקים מוצר חדש עם 50% פחות סוכר, 25% פחות נתרן, וכמובן עם הטעם הייחודי שיש להיינץ המוכר והאהוב על כל משפחה.
לדברי יגאל ציפורי, סמנכ"ל שיווק וסחר דיפלומט: "המוצר מתכתב עם המלצות משרד הבריאות ומעניק לראשונה בישראל אלטרנטיבה מופחתת סוכר ונתרן, הן לילדים ובני נוער והן להוריהם" הוא מוסיף ואומר ש"האתגר היה ביצירת מוצר מופחת תוך שמירה על הטעם הייחודי והאהוב של היינץ, ואכן, בבדיקות התקבלות שערכנו, ציינו הטועמים כי לא מרגישים הבדל בטעם בין מתבל עגבניות רגיל למתבל החדש המופחת של היינץ".
המוצר החדש של היינץ מכיל ממתיקים ממקורות טבעיים. חלק מהסוכר הוחלף בשימוש בצמח הסטיביה, שמקורו בדרום אמריקה. הסטיביה בעל עלים מתוקים והוא משמש כממתיק טבעי וצמחי. בתמציות צמח הסטיביה יש עד 300 פעמים את המתיקות של הסוכר, אך ממקור טבעי.
עוד באותו נושא
עבור הורים טריים שמעולם קודם לכן לא התעניינו או ביקרו באתרים של מוצרי תינוקות, מדובר בשצף אדיר של מידע, הכולל מגוון של מוצרים, אפשרויות, מותגים, המלצות, דיס-המלצות וכן תתי-תתי אפשרויות. מה עושים? ממשיכים לקרוא!
ספר ההפעלה הנפלא של דן שטאובר מעודד ילדים לדבר על רגשות ולפתח תקשורת טובה. מומלץ!
התגובות שלכם ...