הם משתלמים יותר, בריאים יותר - מיוצרים ממוצרים טבעיים בלבד ולא חושפים את הפעוטות לכימיקלים כבר מגיל 0, הם אקולוגיים, נוחים לשימוש, וגם: צבעוניים ויפים.
כשבנה הבכור של סיוון, היבואנית של מוצרי צ‘רלי בננה בישראל, נולד, היא חיתלה אותו כמו רוב ההורים בארץ בחיתולים חד פעמיים. תוך זמן קצר פיתח התינוק תפרחות חיתולים איומות, לא משנה באיזה סוג של חיתול חד פעמי היא עטפה את ישבנו העדין.
בלית ברירה ומתוך מחסור רציני של שעות שינה התחילה סיוון לחפש אלטרנטיבה ונחשפה לעולם שלם של החתלה בבד.
הסתבר לה שבימינו קיימת מודעות הולכת וגדלה לחשיבות השמירה על הסביבה, להיקף הכימיקלים אליהם אנו נחשפים ואף צורכים ברמה היומיומית - ממזון, קוסמטיקה, ביגוד, היגיינה אישית ומוצרי ניקיון, וכן גם לחיתולים שמכסים את ישבניהם של התינוקות שלנו: אלה רצוי שיהיו ממוצרים טבעיים, בסיסיים, המותאמים לאורח החיים המודרני של ההורים, כלומר - חיתולי בד בריאים, נושמים ורב פעמיים.
חיתולי הבד המודרניים אינם מזכירים כלל את חיתולי הבד של פעם שדרשו סיכות וקשירות, אלא נוחים לתפעול והחתלה, ומעוצבים בצבעים והדפסים מלאי סטייל ושיק. החיתולים עשויים משלוש שכבות בד: הראשונה היא בד מיקרו פליז נושם, נעים ורך שבא במגע עם עורו של התינוק, השכבה השנייה היא רפידת מיקרופייבר שסופחת את הנוזלים ואוגרת אותם, והשכבה השלישית היא מעטפת החיתול החיצונית האטומה לנוזלים.
חיתולי צ‘רלי בננה בעלי גזרה one size המאפשרים התאמה אישית לכל שלב התפתחותו של התינוק באמצעות גומי מידות בצדדים ותיקתקים להתאמה מושלמת. החיתולים מיוצרים עם פנל קדמי חכם המאפשר לבחור באחת משתי האופציות: שימוש ברפידה רב פעמית שמגיעה עם החיתול או רפידה חד פעמית מתכלה. את החיתול ניתן לכבס במכונת הכביסה ולייבש בשמש או במייבש.
שימוש בחיתולי בד רב פעמיים של צ‘רלי בננה מאפשר:
לפרטים נוספים: www.charlie-banana.co.il
עוד באותו נושא
אין מי שלא שם לב לעובדה שמשנה לשנה הקיץ נהיה חם יותר. בכל יציאה במהלך הקיץ מסכנת השמש את העור
ספר ההפעלה הנפלא של דן שטאובר מעודד ילדים לדבר על רגשות ולפתח תקשורת טובה. מומלץ!
התגובות שלכם ...