מכירים את זה שלא מתחשק לכם להכין ארוחת צהריים? למזלנו, טכנולוגיית המזון כל כך מפותחת בימינו שזו ממש לא בעיה פשוט לשלוף משהו מהמקפיא ולהכין ארוחה בחמש דקות. אבל מה עושים אם ילדכם (או אתם) חולים בצליאק?
עד לאחרונה לא ניתן היה למצוא תחליף בשרי אמיתי לארוחת צהריים המיועד לנמנעים מגלוטן.
חברת מאמא עוף, המודעת לחוסר הקיים בשוק הזה, השיקה לאחרונה סדרת שניצל עוף ללא גלוטן.
הסדרה החדשה כוללת שניצל אמיתי ביתי ללא גלוטן ואצבעות שניצל שומשום ללא גלוטן.
יש לציין, כי מחירי המוצרים ללא גלוטן, יהיו באותו מחיר מחירון לקמעונאי כמו המוצרים המקבילים הקיימים.
וכן, שבדומה לכל מוצרי מאמא עוף, גם השניצלים ללא גלוטן עשויים מ-100% חזה עוף, ללא חומרים משמרים, ללא ניטריטים, ללא צבעי מאכל מלאכותיים וללא תוספת מונוסודיום גלוטמט.
עוד באותו נושא
טרנד חדש מתפתח בימים אלה בשוק חדרי הילדים: וילון מעוצב, עשוי כולו עבודת יד.
ספר ההפעלה הנפלא של דן שטאובר מעודד ילדים לדבר על רגשות ולפתח תקשורת טובה. מומלץ!
התגובות שלכם ...