בנות שמגיעות אלי לסדנאות אפייה, שואלות תמיד שתי שאלות קבועות: "איך את קונדיטורית בעוד שהנך כזו רזה?" ו-"איזה טעימים הקטנים האלה- אפשר מתכון...?"
אז אני לא הולכת לחשוף את הסוד הראשון (סתם, אין סוד, ככה נולדתי), אבל אני כן הולכת לפנק אתכם במתכון ל"קטנים האלה" שהם בעצם פחזניות פרמז‘ן קטנטנות ונהדרות. מזהירה מראש - כדאי שתכינו הרבה, שלא יריבו עליהן בשולחן החג...
לבצק רבוך
מצרכים
250 ג"ר חלב
115 ג"ר חמאה
5 ג"ר מלח
--------------
130 ג"ר קמח
--------------
200 ג"ר ביצים טרופות
--------------
110 ג"ר גבינת פרמז‘ן מגוררת

אופן ההכנה
חג שבועות שמח!!!
על הכותבת:
ליבנת גוטליב,
קונדיטורית אמא לשלושה
במדור זה משלבת את האהבה לאפייה, לכתיבה ולילדים
לדף הפייסבוק של ליבנת https://www.facebook.com/pages/Uga-chaka/14693043949?fref=ts
עוד באותו נושא
מתכון למיני קישים של ברוקולי עם שמנת צמחית 5% שומן של אלפרו
ספר ההפעלה הנפלא של דן שטאובר מעודד ילדים לדבר על רגשות ולפתח תקשורת טובה. מומלץ!
התגובות שלכם ...