עונת הדובדבנים התחילה, וזו הזדמנות מצויינת להכין עם הילדים קלאפוטי דובדבנים, מאפה שמקורו בצרפת, שם נהוג להכין אותו בראשית הקיץ.
הכנת העוגה
המתכון מתאים לתבנית עגולה חסינת אש בקוטר 26
מצרכים
200 ג"ר שמנת מתוקה
100 ג"ר חלב
3 ביצים
1 מקל וניל
70 ג"ר קמח
50 ג"ר סוכר
2 כפות ליקר דובדבנים
500 ג"ר דובדבנים טריים (שתי סלסילות)
אופן ההכנה



10. אופים 30 דקות, עד שהקלאפוטי מזהיב.

11. להגיש חם או קר, עם או בלי אבקת סוכר. הקלאפוטי טעים בכל אופציה שתבחרו...
בתאבון!!
על הכותבת:
ליבנת גוטליב,
קונדיטורית אמא לשלושה
במדור זה משלבת את האהבה לאפייה, לכתיבה ולילדים
לדף הפייסבוק של ליבנת https://www.facebook.com/pages/Uga-chaka/14693043949?fref=ts
עוד באותו נושא
את העוגיות המוכרות והטעימות האלה אנו נאפה כעוגיות ענק - הילדים מתים על זה....
ספר ההפעלה הנפלא של דן שטאובר מעודד ילדים לדבר על רגשות ולפתח תקשורת טובה. מומלץ!
התגובות שלכם ...