יכול להיות ששמתם לב, יכול להיות שלא, אבל לאט לאט ובשקט בשקט הטורטייה כבשה את עולמנו...
היא נמצאת במסעדות ובבתי הקפה (בחלק מהמקומות נקראת "ראפ"), היא נמצאת בכל קבלות הפנים בחתונות האחרונות, ויש חבילות טורטייה אפילו בסופרמרקטים.
אז מיוחד בטורטייה?
היא בעצם סוג של לאפה, ואנחנו אוהבים לאפות, אבל היא דקה מאוד, ויש גם להשיג טורטייה מקמח מלא, כך שאפשר לאכול טורטייה עם תכולה מאוד מזינה, ולא לדחוף מלא לחם בדרך...
אפשר לתת לילדים לשחק אתה, כלומר - לשים את כל התוספות על השולחן ושכל אחד ירכיב את הטורטייה שלו, אתם רק תעזרו לגלגל ולסגור כך שיהיה נוח לאכול.
אפשר גם לקחת אותה לביה"ס, עטופה בנייר כסף ששומר על הצורה שלה.
בקיצור - יש אינספור אפשרויות, לגלגל וליהנות!
אז הנה ההצעה שלי, אבל שוב - כל מה שמכניסים יוצא טעים. כדאי להשתדל שיהיו בפנים גם ירקות וגם חלבונים, כך שזו תהיה ארוחה מזינה בפני עצמה.
מה דרוש לנו?
טורטיות לפי מספר הסועדים.
טחינה שאוהבים (אפשר גולמית ואפשר להכין).
ירקות: כדאי במקלונים - מלפפון, גמבה, חסה.
שעועית ברוטב עגבניות (אפשר משימורים ואפשר להכין).
אופן ההכנה
בתיאבון!!
שלכם,
הגר עוז
קונדיטורית ומדריכת סדנאות אפייה וקינוחים לילדים בכל הגילאים
מפתחת פעילויות ייחודיות לילדים
https://hagaroz.com
עוד באותו נושא
זהו מתכון קליל וטעיםםםם שאפשר להכין עם הילדודס, או להפתיע אותם איתו – לבחירתכם!
ספר ההפעלה הנפלא של דן שטאובר מעודד ילדים לדבר על רגשות ולפתח תקשורת טובה. מומלץ!
התגובות שלכם ...