בקרוב הילדים יהיו בבית בחופש הגדול ומה יותר כיף בחופש מלצאת לטייל? הנה פתרון טעים, בריא, קל להכנה ו-שאפשר להכניס לכריך ולקחת לדרך!
הקיץ בפתח, בקרוב הילדים יהיו בבית בחופש הגדול ומה יותר כיף בחופש מלצאת לטייל וליהנות כל המשפחה בחיק הטבע ובאטרקציות השונות?
וכשאנחנו יוצאים לטיולים ארוכים תמיד נשאלת השאלה מה נאכל מחוץ לבית? הנה פתרון טעים, בריא, קל להכנה ו-שאפשר להכניס לכריך ולקחת לדרך!
פסטרמה הודו ביתית במלח דל נתרן מאת השפית עמית דהאן
המצרכים
1 ו-1/2 ק"ג חזה הודו
1/4 כוס שמן
1/2 כוס מים
1/2 כוס סילאן
2 כפות דבש
3 כפיות מלח, רצוי מלח הים האדום דל נתרן של "מלח הארץ"
3 כפות סוכר חום
5 כדורי פלפל אנגלי
5 עלי דפנה
3 שיני שום
1 כף פפריקה
אופן ההכנה
המלצת השפית: לפרוס את הנתח כשהוא קר ולהגיש עם לחם שחור וחרדל איכותי.
בתאבון!
עוד באותו נושא
ממש פשוט להכין אותם, אין צורך במדידות ומתכון מסובך אלא רק בהסבר פשוט והמון אהבה. שיהיה בהצלחה.
ספר ההפעלה הנפלא של דן שטאובר מעודד ילדים לדבר על רגשות ולפתח תקשורת טובה. מומלץ!
התגובות שלכם ...