הפעם מוקדש המתכון לתינוקות שמתחילים לאכול ממתקים, ובמיוחד לאורן החמוד, שהוא גם הנסיין שלי לממתקים
שלום ואחרי החגים מאוד שמח,
הפעם מוקדש המתכון לתינוקות שמתחילים לאכול ממתקים, ובמיוחד לאורן החמוד, שהוא גם הנסיין שלי לממתקים (אלו שמרשים לו לטעום...).
כמובן שלא מדובר בממתקים קנויים ומלאי סוכר, אלא ממתקים ביתיים ומושקעים, המכילים בתוכם גם ערכים תזונתיים.
ונתחיל בטחינה, שכבר דיברתי רבות בשבחה וביתרונותיה. לאחרונה גם התוודעתי לטחינה משומשום מלא, שלא עולה יותר מהטחינה הרגילה וטעמה עשיר בהרבה. יש בה גם יותר ברזל וסידן. מומלץ לנסות.
לגיוון אפשר להחליף את הטחינה בחמאת שקדים או קשיו.

המצרכים
חבילת עוגיות פריכות 200 גר‘ מכל סוג שתבחרו (אמא של אורן אומרת שפטיבר אורגני מכיל פחות סוכר- אתם מוזמנים לנסות, וכמובן שאפשר להכין עם עוגיות מקמח מלא, מקמח שיפון או עוגיות ללא גלוטן או ללא סוכר לרגישים).
3 כפות גדושות טחינה גולמית
1 כף סילאן
1 כפית תמצית וניל
מעט מים להכנת הטחינה
אופן ההכנה
בתיאבון ומזל טוב לכל התינוקות החדשים שמגלים את עולם המתוקים!
שלכם,
הגר עוז
מפתחת פעילויות יחודיות לילדים
https://hagaroz.com
עוד באותו נושא
פירה אפונה ותפוחי אדמה טעים, פשוט להכנה, מזין ו'מזמין' בצבעו הירוק המיוחד, שיגוון את הפירה הרגיל והמוכר
ספר ההפעלה הנפלא של דן שטאובר מעודד ילדים לדבר על רגשות ולפתח תקשורת טובה. מומלץ!
התגובות שלכם ...