סלט קר, קליל ומרענן המתאים בדיוק לעונה החמה
סלט קר, קליל ומרענן המתאים בדיוק לעונה החמה.
סלט קינואה קר
החומרים:
כוס קינואה
2 כוסות מים
שמן זית
חופן עלים מכמה מינים - עירית, כוסברה, נענע, פטרוזיליה ללא הגבעולים
2 עגבניות קשות חתוכות לקוביות קטנות
בצל ירוק קצוץ
לימון
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
לשטוף במי ברז ולסנן את הקינואה.
לטגן קלות את הקינואה בכפית שמן זית.
להוסיף שתי כוסות מים, לערבב ולהביא לרתיחה.
להנמיך את האש, לכסות את הסיר ולבשל כ-30 דק‘ עד לריכוך.
להשאיר מכוסה לאחר הבישול ולחכות עד שתתקרר.
לערבב בקערה נפרדת את יתר החומרים, לתבל בשמן זית, מלח, פלפל ולא להתעייף עם הסחיטה של המיץ לימון, הרי הוא מוסיף המון.
לוודא שהקינואה צוננת ולערבב הכל היטב יחד.
להגיש ובתאבון.
צמרת בן דוד
נטורופתית והרבליסטית קלינית N.D , CI.H
דוא"ל: tosaf.tvuna@gmail.com, טלפון: 054-2395574
עוד באותו נושא
ארוחת חג ובמיוחד חג הפסח היא סעודה עתירת קלוריות. כמעט כל מאכלי החג הזה הם מועדים לפורענות
ספר ההפעלה הנפלא של דן שטאובר מעודד ילדים לדבר על רגשות ולפתח תקשורת טובה. מומלץ!
התגובות שלכם ...