ריזוטו טונה עם לימון של השף סטפן, באדיבות טונה סטארקיסט
רכיבים ל-6 מנות:
הוראות הכנה:
לטגן את החיטה הירוקה הקלויה (פריקי) בשמן זית עד שהחיטה מתחילה להגיר נוזלים ולשנות צבע
להוסיף את היין הלבן היבש ולצמצם את כמות הנוזלים בחצי
להוסיף מלח
להוסיף בהדרגה לתבשיל את מרק העוף או מרק הירקות
לבשל 18 דקות תוך כדי ערבוב מתמיד, להוסיף שמן זית, טרגון ושמיר
להוסיף 2 קופסאות טונה סטארקיסט עם לימון מפוררת
להוסיף כמה טיפות נוזל פרחי הדר ומיץ מ-½ לימון ומעט קליפת לימון מגורדת.
המתכון באדיבות טונה סטארקיסט
עוד באותו נושא
כמו בכל שנה, אחרי טירוף החגים הגדול והכניסה לשגרה, בדיוק כשכבר התרגלנו, מגיע... חנוכה!
ספר ההפעלה הנפלא של דן שטאובר מעודד ילדים לדבר על רגשות ולפתח תקשורת טובה. מומלץ!
התגובות שלכם ...