ספר אפיה חדש לילדים, המהווה שער דרכו הם יוכלו להיכנס אל העולם המופלא והמרגש של האפייה.

אמא ואני אופים

כאן הם יפתחו את כישורי המטבח שלהם, ילמדו לחתוך, לערבב, לקשט ולאפות - והכל בעזרת אמא (או אבא).

כאן הם גם יגלו דברים מרתקים על סודות האפייה: למה הבצק תופח? איך מודדים חומרים? מהו תפקידן של הביצים באפייה ועוד...

בין היתר ילמדו הילדים להכין עוגיות בצורת חיות (כולל ציפוי וקישוט), יכינו פרחי עוגיות (הכינו הרבה עוגיות ויהיה לכם גן פורח וטעים), יכינו בית חרושת לעוגיות (במהרה ההזמנות מחברים יתחילו להגיע), ילמדו מה קורה בתוך התנור ועל גן עדן של קפקייקס, יכינו עוגה מנומרת, עוגת אננס הפוכה ואפילו מגדל בראוניז ועוד.

 

כל המתכונים בספר כשרים.

 


עוד באותו נושא

חברים – הזבוב והצב

מה קורה כאשר נפגשים צב צעיר בן מאתיים שנה, וזבובה מבוגרת בת שש-עשרה שעות? סיפור על חברות אמיצה

התגובות שלכם ...

חוות דעת

לאחרונה התגלגל לידיי ספר האפיה הנפלא הזה, המיועד לילדים.

 

הספר מציג את שלבי האפייה באופן נעים מפורט וברור, לצד טקסט מנוקד המלווה בתמונות מושקעות ומאירות עיניים.

מעבר לכישורי המטבח שהילדים לומדים לפתח באמצעות הספר, הכוללים חיתוך, עירבוב, קישוט עוגות ואפייה (בהשגחת מבוגר, כמובן) הם גם מגלים כאן דברים מרתקים על סודות האפייה: למה הבצק תופח? כיצד מודדים חומרים? מהו תפקידן של הביצים באפייה? ומה מתרחש בתוך התנור בשעה שהוא מופעל.

 

אז למה אתם מחכים? הפשילו שרוולים, והתחילו לאפות!

 

אגב, אהבתי גם את יתר הספרים בסדרה: “אמא ואני מבשלים" ו "אמא ואני יוצרים".

 

מוצרי החודש

אני מרגיש

ספר ההפעלה הנפלא של דן שטאובר מעודד ילדים לדבר על רגשות ולפתח תקשורת טובה. מומלץ!