בכל לילה מבקש יונתן סיפור לפני השינה. את כל הספרים הוא מכיר, את כל הסיפורים כבר שמע. "היום אני רוצה סיפור אחר", הוא אומר, "סיפור שונה, סיפור משונה".

יונתן רוצה סיפור אחר

בואו לגלות עם יונתן ואמא איך אפשר לספר את אותם סיפורים בקולות שונים וגם... משונים!

 

על המחברת: שמרית מנור-פפר נולדה בירושלים ומתגוררת בתל אביב. היא אמא לשני ילדים, יהונתן ודניאלה, ובזכותם היא מרשה לעצמה להתנהג ולחשוב לפעמים כמו ילדה. את הספר "יונתן רוצה סיפור אחר" היא כתבה מתוך רצון ללמד אותם כיצד להתמודד עם סיטואציות יום-יומיות בדרכים יצירתיות.

מלדב זה, שמרית היא הנדסאית תכנה ובעלת תואר במנהל עסקים. היא גם הבעלים של מותג הנעלים "לוליטוט".

"יונתן רוצה סיפור אחר" הוא ספרה הראשון לילדים.

 

על המאיירים: מיכל ואורי קרנות הם מאיירים מאד מוכשרים וכמו כן עושים סרטי אנימציה. הם מגדלים שני ילדים חמודים, אמיל ואדם.

 


עוד באותו נושא

למה בריבוע – בעלי חיים מרתקים

השלישי בסדרה המקסימה "למה בריבוע", המעבירה לילדים מגוון נושאים מרתקים ומעמיקים באמצעות איורי קומיקס משעשעים.

התגובות שלכם ...

חוות דעת

סיפור חמוד-חמוד עם חרוזים נפלאים ואיורים נהדרים שהיה לי כיף להקריא ולילדה (בת כמעט ארבע) כיף להאזין ולהסתכל עוד ועוד על האיורים שללא ספק תרומתם לספר היא אדירה!

הסיפור מציג לנו את יונתן, ילד חכם וסקרן שכבר יודע בדיוק מה הוא רוצה. ומה שהוא רוצה בערב, לפני השינה, זה סיפור חדש, מרתק, אחר מהסיפורים שאמו מקריאה לו בכל ערב בדרך כלל.

אבל מה זה ‘סיפור אחר‘?

אמו של יונתן מגיבה על הבקשה שלו ומספרת סיפור בקול משונה, בפה עגול, נותנת דוגמאות ל‘מוזר‘ ול‘מאכזב‘ ואולם הדוגמאות שלה לקוחות מעולמה שלה ולאו דווקא מעולם הילדים, מה שאצלי למשל פתח צוהר לדיאלוג מרתק בין הילדה לביני על הנושאים הנ"ל, מה שהיה תוספת נהדרת לספר המקסים גם כך.

מומלץ בחום.

מוצרי החודש

אני מרגיש

ספר ההפעלה הנפלא של דן שטאובר מעודד ילדים לדבר על רגשות ולפתח תקשורת טובה. מומלץ!