מנהלי התחום:
צוות אמאבא
"מותק מהאגדות", הפקת הדגל לקטנטנים מבית היוצר של ה"פסטיגל", כבר הפכה למסורת ותציין השנה 15 שנה להיווסדה בהפקת ענק מרהיבה שתפגיש את כל כוכבי הילדים האהובים והגדולים בישראל על במת אחת.
לכבוד חג האורות יגיעו מיטב הפקות חנוכה המובילות להיכל התרבות מאיר ניצן ראשון לציון במחירים מיוחדים לתושבי העיר.
רשת מועדוני התרבות FRIENDS מבית ההסתדרות, נולדה מתוך חזונו הציוני-חברתי של ארנון בר דוד, יו"ר ההסתדרות, ומטרתה להנגיש את התרבות לכל תושבי ישראל, בדגש על ערי הפריפריה.
לראשונה! "פסטיבל הספרים" של ראשון לציון, עיר השפה העברית, נפתח עם מגוון רחב של אירועי תרבות וחוויה לכל המשפחה, בכל ברחבי העיר בין התאריכים 19-24 ביוני.
בקונצרט נפלא לכל המשפחה יבצעו כוכב הילדים הדוד חיים והסינפונייטה הישראלית באר שבע את היצירה הקלאסית "החתול במגפיים" במופע חי על הבמה ובליווי נגני התזמורת.
הצגה בתוך הצגה, המזמינה את הקהל הצעיר לעזור לגיבור ההצגה לגבור על הפחד שלו. את ההצגה מלווה במוזיקה חיה המוזיקאי אלעד ישי.
חופשות או טיולים משפחתיים הם לא רק בילוי, אלא גם מתנה חינוכית ורגשית שגם אנחנו ההורים וגם הילדים נזכור לכל החיים.
הקיץ מתקרב ועמו גם הטיולים המשפחתיים ליעדים שונים בעולם. אם אתם או ילדיכם חווים חרדה או פחד בעת העלייה למטוס או הטיסה עצמה, אתם לא לבד! מדובר בתופעה שמשפיעה על מיליוני אנשים ברחבי העולם.
לפעמים, אתם יודעים שאתם צריכים לצאת לחופשה, יש לכם מספיק כסף ואפילו תאריכים פנויים - אבל אתם פשוט לא יודעים לאן לטוס. כי עם כל כך הרבה יעדים לבחירה, זה לא תמיד קל להחליט...
מסיבות יום ההולדת חזרו... ובגדול. הורים רבים מרגישים שאחרי תקופת הקורונה צריך ורצוי לפצות את הילדים, וכל יום הולדת או מפגש חברתי הופכים להפקה מטורפת שלא תבייש את האירוויזון. אבל...
מסיבת יומולדת. כמה שזה משמח את הילדים שלנו, אותנו זה בהחלט יכול להלחיץ. איפה, מתי, איך מתארגנים...?
חגיגות בת מצווה הן כבר מזמן לא טרנד חולף, ובימינו כל נערה שמגיעה למצוות כבר יודעת בדיוק איך תחגוג, איפה ועם מי.
במרכז ייהנו המבקרים מחוויית מולטימדיה אינטראקטיבית, תצפית על בריכות המלח, צפרות ואקולוגיה.
אטרקציה ייחודית המשלבת חוויה צבעונית וקסומה תוך בילוי זמן איכות משפחתי ו/או אישי קסום ומיוחד
לכבוד חג הפסח והחופשה הארוכה שמגיעה איתו אנחנו שמחים להגיש לכם חוברת פעילות לילדים, מותאמת להדפסה בבית.
קיץ, חם, והמון ילדים במזגן דורשים את מנת תשומת הלב שלהם כדי ליהנות, להתפתח ולהשכיל... או סתם כדי להוציא את ההורים שלהם מדעתם. מה עושים?!
מחפשים פעילות כייפית לילדים לכבוד פורים? מתכננים בית מארח לחג התחפושות? הנה משחק בינגו נחמד וצבעוני - להורדה חינם!
במסגרת שיתוף פעולה של הרשת עם מחלבות גד מוגשות במהלך חופשת סוכות ארוחות בוקר משובחות לילדים במחיר מוזל
לקראת החגים יוצא הסניף במגוון הטבות ומבצעים אטרקטיביים במיוחד למשפחות ולילדים.
קרן קימת לישראל ותיירות חבל מודיעין מזמינות את כל המשפחה לפעילות ניווט מרגשת: משחק "חוויער" נושא פרסים, בין מרבדי פריחה של רקפות וכלניות, ברחבי הריאה הירוקה של מרכז הארץ. ההשתתפות ללא תשלום!
אם תשאלו ילדים איך נראית חופשה מושלמת, התשובה תכלול מדשאות ענקיות, מרחבים פתוחים, מקום להתרוצץ עד אפיסת כוחות וכמובן, גלידה קרה. וכשגם ההורים מחייכים- מתקבלת נוסחה לחופשה מוצלחת באמת!
בואו לחגוג את חג האביב באווירה קסומה ובלתי נשכחת בין שבילים מוצלים ומטופחים, סביב אגם הפלמינגו, עם מגוון סוגי קופים, חיות בר ומיצגי ענק של חדי קרן צבעוניים שיגרמו לכל המשפחה להרגיש כמו באגדה.
בפסח 2025 נוחתת בישראל הפקת ענק בינלאומית עם מופע מרהיב ויוצא דופן, מופע קרקס על הקרח כמו שמעולם לא נראה! חוויה עוצמתית, ייחודית ובלתי נשכחת לכל המשפחה!
טבת סרטים שומרת על הרוח והמורל הישראלי וממשיכה במסורת גם בימים אלה - מעל 150 אלף איש כבר ראו והתרגשו! והפעם: הפקת הענק הבינלאומית מגיעה לראשל"צ!!
לראשונה בישראל הושק השבוע "קרקס המים לאס ווגאס" - אחד המופעים המפורסמים בעולם שכבש את ליבם של מיליוני צופים סביב הכדור וכעת גם באקספו תל אביב.
עוגן התיירות המוביל בצפון שמח להודיע על חזרתו לפעילות: החל ביום שלישי 4 במרץ 2025, האתר, שהיה סגור בצו אלוף פצ"ן מה 7/10 והוגדר כשטח צבאי סגור, ייפתח למבקרים.
מכון ויצמן למדע ומכון דוידסון לחינוך מדעי מזמינים את הקהל הרחב לפסטיבל שכולו מדע בגובה העיניים עם מגוון פעילויות, סדנאות, הרצאות ומופעים חווייתיים לכל המשפחה.
הייתם שם כשהכל התחיל? זוכרים איך צחקתם עד דמעות? איך התאהבתם בדמויות המשעשעות ובעולמו המופלא של בובספוג מכנסמרובע וחבריו? עכשיו, 25 שנה אחרי, הגיע הזמן לחגוג את יום ההולדת של הספוג האהוב עלינו.
לפני כשנה נפטר אמן המיניאטורות משה זמטר ז"ל מחיפה, שפתח את המוזיאון הראשון והייחודי בארץ למיניאטורות ביקנעם עלית, בגיל 97, אך מורשתו ויצירותיו ממשיכות להתקיים במוזיאון שמנהלים היום שלושת ילדיו.
מוזיאון העם היהודי החדש בתל אביב מציע בילוי משפחתי מהנה וממוזג ליום שלם ב"מחנה הקיץ של אנו".
בשורה לילדים ומשפחות: המוזיאון לרפואה ומדע הראשון בישראל והמקיף בעולם נפתח למבקרים!