סופי תמיד קוראת לו "התינוק הזה". והתינוק הזה הוא אח שלה, שאת נוכחותו בחייה היא לא ממש אוהבת... מאת: אמנדה בנג'מין איור: דניאלה בייגל

התינוק הזה

סופי תמיד קוראת לו "התינוק הזה"
והתינוק הזה הוא אח שלה, שאת נוכחותו בחייה היא לא ממש אוהבת...

התינוק הזה
מאת: אמנדה בנג‘מין איור: דניאלה בייגל
ספרי עליית הגג וידיעות ספרים

 

סופי לא יכולה לסבול את אחיה הקטן, ג‘ק. הוא הולך אחריה לכל מקום, וחושב שהכל שלו.
וכך, כשאמא של סופי מבקשת ממנה לשים עליו עין לרגע, סופי שמחה מאוד לעשות זאת: היא מסתכלת על התינוק הזה כשהוא זוחל אל הדלת הפתוחה ויוצא החוצה - לתמיד, סופי מקווה - מעולמה ומחייה.

אבל עכשיו שקט כל כך בבית, וסופי מחליטה להציץ מהחלון. איפה הוא? היא יוצאת החוצה. שום תינוק. השמים גדולים וכחולים, הדשא ירוק - וריק. אולי בא דוב גדול וטרף אותו?

 

התינוק הזה הוא סיפור מענג ורב דמיון, העוסק בדרך רעננה ומשעשעת בנושאים קלאסיים שמוכרים לכל ילד ולכל הורה אך בדרך יוצאת דופן. היחסים המורכבים בין אחים קטנים נשארים בעולם הילדים מובאים דרך עיניה של סופי והיא משוחררת ורעננה. המחברת אמנדה בנג‘מין מאירה את הנושא באור אמיץ ואמיתי. את הסיפור מלווים ומעשירים האיורים השנונים ומלאי החן של דניאלה בֵּייגֶל. 

 

אמנדה בנג‘מין נולדה בדרום אפריקה, למדה ופירסמה ספר ילדים ראשון בניו יורק, ולאחר כמה שנים בלונדון עברה לישראל. דניאלה בֵּייגֶל למדה תקשורת חזותית במכללת "אסכולה". התינוק הזה הוא ספר הילדים הראשון שאיירה. 

 

 

 

 


עוד באותו נושא

דה דה דן אחי הקטן

שלום אני דור, אני גם גיבור וגם קצת פחדן. אבל בכלל, רציתי לספר לכם על דן, אחי הקטן.

התגובות שלכם ...

מוצרי החודש

אני מרגיש

ספר ההפעלה הנפלא של דן שטאובר מעודד ילדים לדבר על רגשות ולפתח תקשורת טובה. מומלץ!