חוגגים פורים בטבע עם כל המשפחה בגן גורו הפארק האוסטרלי ובפארק המעיינות ונהנים משלל פעילויות צבעוניות לכבוד החג.

פורים בעמק המעיינות - גן גורו ופארק המעיינות

מזג האויר המתחמם מהווה הזדמנות נפלאה לכל המשפחה לצאת לטבע ולהנות מהאוויר הפתוח, ובחג פורים תוכלו לעשות בדיוק את זה - בעמק המעיינות.

 

בגן גורו

המבקרים מוזמנים להנות מסיור מודרך פורימי, מלא בתחפושות מופלאות של הטבע. בסיור ברחבי הגן נפגוש בעלי חיים אוסטרלים שונים ונלמד כיצד אצל רבים מהם כל יום הוא פורים בכך שהם דואגים לכסות את גופים במלבושים שונים, לעיתים גם להסיר ולהשיל. נגלה מדוע לכסות ולמלבוש יש תפקיד חשוב ומרכזי בחיי בעל החיים, כיצד הם נעזרים בכסות על מנת להתקיים ולשרוד.

בסיור גם נפגוש מקרוב, נלטף ונאכיל את להקת הקנגורו, תוכי הלורי קשת בענן, ושלל בעלי חיים מעניינים.

משך הסיור כשעה.

הסיור כלול במחיר הכרטיס. אין צורך לשריין מקום.

 

בפארק המעיינות

המבקרים מוזמנים להשתתף בפעילות פורימית שמחה במבואת פארק המעיינות לפני קבלת הרכבים לטיול. הפעילות תתקיים בימים חמישי-שישי 17-18.3 ותכלול, בין השאר, מוסיקה פורימית במתחם מקושט וחגיגי, עמדת איפור פנים ובובות ענק שיסתובבו במתחם, יצטלמו עם המבקרים ויעשו שמח. כמו כן, כל משפחה שתשכיר רכב לטיול בפארק תקבל יחד עם המפתח והמפה משלוח מנות. (עד גמר המלאי).

 

 

לפרטים נוספים:

https://nirtours.co.il/product/%D7%94%D7%96%D7%9E%D7%A0%D7%AA-%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%92%D7%9F-%D7%92%D7%95%D7%A8%D7%95/

 


עוד באותו נושא

איזה ילד אף פעם לא מסיר את המסכה?

רוב הילדים יסירו את המסכות בתום החג, אבל חלקם יצטרכו להמשיך ולחבוש אותן, לעיתים עד סוף חייהם. למה אני מתכוונת?

התגובות שלכם ...

מוצרי החודש

אני מרגיש

ספר ההפעלה הנפלא של דן שטאובר מעודד ילדים לדבר על רגשות ולפתח תקשורת טובה. מומלץ!