ספר ילדים חדש שעוסק בתופעה ישנה: ילדה שלא אוהבת להתקלח! מה יעשו הוריה על מנת לשכנע אותה להיכנס לאמבט? והאם היא תסכים לבסוף להסתבן ולחפוף את שערה?
ספר הילדים "בתיה לא אוהבת אמבטיה" מגולל את סיפורה של בתיה, ילדה שלא אוהבת להתקלח. הוריה מנסים לשכנע אותה במילים טובות, אך בתיה אינה משתכנעת בקלות.
הספר מתאר את ההתמודדות של בתיה והוריה עם סירובה להיכנס לאמבטיה ומספק לילדים ולהורים דרכים להתמודדות עם קושי מסוג זה בדרך מעניינת וקסומה.
הספר מיועד לגילאי 5-2, הגיל שבו מרד האמבטיה בדרך כלל בא לידי ביטוי.
בספר מוצגת העדנה שמפגינה גיבורת הסיפור כלפי בובותיה בדיוק כפי שמפגינה אימה כלפיה. הכול נעשה בזהירות ובנועם, וכך מועברים לילד ערכים ומסרים נוספים כמו כבוד האדם, הרגלי נימוס וניקיון בריאים ובעיקר מהות ההבדל הלא קטן כלל בין רגשות כמו כעס לבין חיוך של קבלה.
לאורך כל הספר מתכתב הטקסט עם האיורים המקוריים והססגוניים של צבי פדלמן שמאיר בשלל צבעים את הסיפור ומוסיף לייחודיותו. פדלמן הוא ראש המחלקה לתקשורת חזותית במכון אבני. שימש כארט-דירקטור בכיר במשרדי פרסום מובילים, עיצב ואייר למעלה מ- 200 ספרים למבוגרים וילדים.
עדי ענתבי, (31) אם לשנים, הדר בת החמש שהיא ההשראה לספר ולביא בן שנתיים וחצי, תושבת פתח תקוה, אופטומטריסטית במקצועה, עובדת באוניברסיטת בר אילן בקליניקות בבית הספר לאופטומטריה.
עוד באותו נושא
דב נמלים נחמד אחד נתקע על העץ.... ספר מקסים לילדים שבדיוק לומדים לספור בכוחות עצמם!
ספר ההפעלה הנפלא של דן שטאובר מעודד ילדים לדבר על רגשות ולפתח תקשורת טובה. מומלץ!
התגובות שלכם ...