סדרה נהדרת לילדים, בה כל כרך כולל שלושה סיפורים מקסימים ומחממי-לב לקריאה לפני השינה.

סיפורי לילה טוב – סיפורים קסומים לפני השינה

בספר הראשון בסדרה, "סיפורי לילה טוב – סיפורים קסומים לפני השינה", תוכלו לצאת להרפתקה בשדות הקרח עם דובון שלג שהלך לאיבוד בסיפור "דובון השלג" שכתב ואייר פירס הרפר, לשחק תופסת בים עם כריש נחמד וכלל לא מפחיד בסיפור "צ‘ומפ הולך לבית הספר" שכתבה מליסה מטוקס ואייר מרק צ‘יימברס ולפגוש דובון קסום בסיפור "הדובון הקסום" שכתב ואייר ניל ריד.

בספר השני בסדרה, "עוד סיפורי לילה טוב – סיפורים קסומים לפני השינה", תוכלו לעוף בשמי הכוכבים עם חד-קרן קסום בסיפור "חד-קרן של חצות" שכתב ואייר ניל ריד, לעשות חיים משוגעים עם פילון קטן ביער בסיפור "ששש! אל תעיר את התינוקת!" שכתבה ואיירה פטרה בראון, ולרכוב בכיף על גבו של פוני חמוד בסיפור "לוסי אוהבת סוסים" שכתב ואייר ג‘יימס דיוויס.

 

ספרים אלה, בהם סיפורים מרגשים המלווים באיורים נפלאים, יתפסו לבטח מקום של קבע על מדף ספרי הילדים שלכם מעתה.

 


עוד באותו נושא

ערכה ללימוד הא-ב

ערכה מקסימה, כייפית וחינוכית ללימוד אותיות הא-ב, מבית "לולה – ילדים לומדים בגובה העיניים".

התגובות שלכם ...

חוות דעת

סיפורים שכיף לקרוא לילדים לפני השינה וגם בכלל.

 

הספרים בסדרה זו הזכירו לי משום מה את הסיפורים שאבי נהג לקרוא לי לפני השינה כשהייתי ילדה.

 

כמו כן אהבתי את האיורים התמימים, הנושאים שנבחרו בקפידה ובהתאמה לילדים הצעירים ואת האווירה הקסומה והרגועה שמעבירה את הילדים לעולם החלום בצורה נעימה ושלווה.

 

מוצרי החודש

אני מרגיש

ספר ההפעלה הנפלא של דן שטאובר מעודד ילדים לדבר על רגשות ולפתח תקשורת טובה. מומלץ!