לפניכם מתכון לקינוח כוסות שוקולדי מעולה, ומה שמפתיע: טבעוני לגמרי! המתכון ממש קל להכנה ומתאים גם לפסח. חג שמח.

קינוח כוסות טבעוני לפסח

מוס שוקולד טבעוני

מצרכים

250 ג"ר שמנת צמחית

50 ג"ר אבקת סוכר

34 ג"ר קקאו

250 ג"ר שוקולד מריר

---------------------

250 ג"ר שמנת צמחית מוקצפת לקצפת רכה

 

אופן ההכנה

1. בקלחת מביאים לרתיחה את השמנת הצמחית, אבקת הסוכר והקקאו.

2. יוצקים ע"ג השוקולד, מחכים כדקה ואז טורפים היטב.

3. כשהתערובת בטמפרטורה 35 מעלות מקפלים לתוך השמנת המוקצפת קלות.

4. מעבירים לשק זילוף עם צנתר משונן ומזלפים לכוסות.

 

קראנץ פרלינה

מצרכים

75 ג"ר שוקולד מריר

55 ג"ר מחית פרלינה (מחית אגוזי לוז)

75 ג"ר פאייטה (לגרסה נטולת גלוטן ו/או כשרה לפסח להחליף בפיצפוצי אורז או בפירורי קורנפלקס כשר)

אופן ההכנה

1. ממיסים את השוקולד.

2. מוסיפים את מחית הפרלינה וטורפים היטב.

3. מוסיפים את הפאייטה ומערבבים עד שכל הפאייטה מצופה.

4. משטחים ע"ג נייר אפייה, מניחים מעל נייר אפייה נוסף ובעזרת מערוך משטחים.

5. מעבירים לקירור.

6. לאחר הקירור שוברים חתיכות ביד חופשית או שקורצים צורות ומניחים בכוסות על המוס.

7. מגישים ונהנים!

 

 

פסח שמח!!

 

 

על הכותבת:
ליבנת גוטליב,
קונדיטורית אמא לשלושה
במדור זה משלבת את האהבה לאפייה, לכתיבה ולילדים
לדף הפייסבוק של ליבנת https://www.facebook.com/pages/Uga-chaka/14693043949?fref=ts

 


עוד באותו נושא

ליצן שוקולד

גם לכם נמאס מהממתקים הקנויים והרגילים? הכינו ביחד עם הילדים ליצנים מ... שוקולד!

התגובות שלכם ...

מוצרי החודש

אני מרגיש

ספר ההפעלה הנפלא של דן שטאובר מעודד ילדים לדבר על רגשות ולפתח תקשורת טובה. מומלץ!