חגי תשרי הם הזדמנות מצוינת למאפי תפוחים למיניהם. הכינו עם הילדים מאפינס תפוחים קלילים וטעימים בניחוח קינמון הורס.
מתכון זה מספיק לכ-16 מאפינס גדולים. ניתן לאפות גם בתבניות אינגליש קייק, תתקבלנה 2 עוגות, או בתבנית בקוטר 24 ואז תתקבל עוגה אחת.
מאפינס תפוחים של ליבנת
מצרכים
3 ביצים M
1 כוס סוכר חום
1 כוס שמן קנולה
1/4 כוס ברנדי
1 כפית תמצית וניל אמיתית
2 כוסות קמח
1 כף קינמון
1 כפית סודה לשתייה
קורט מלח
4 תפוחים (רצוי מסוג גראנד סמית, אבל לא חובה)
3/4 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
אופן ההכנה
בתאבון וחג שמח ומתוק!
על הכותבת:
ליבנת גוטליב,
קונדיטורית אמא לשלושה
במדור זה משלבת את האהבה לאפייה, לכתיבה ולילדים
לדף הפייסבוק של ליבנת https://www.facebook.com/pages/Uga-chaka/14693043949?fref=ts
עוד באותו נושא
מתכון מיוחד, יפה, צבעוני ומקורי לאירוח בחנוכה: פונדו מיני סופגניות, עם רוטב שוקולד ובציפוי אגוזי פקאן סיני, סוכריות ועוד
ספר ההפעלה הנפלא של דן שטאובר מעודד ילדים לדבר על רגשות ולפתח תקשורת טובה. מומלץ!
התגובות שלכם ...