מאמא עוף מרחיבה את סדרת מוצריה ומשיקה את סדרת "קריספי".
הסדרה הינה תוצר של תהליך פיתוח ייחודי אשר מעניק לשניצל ציפוי פריך במיוחד ומדמה את השניצל הכי קרוב לשניצל שכרגע יצא מהמחבת. הסדרה כוללת שניצל קריספי רגיל ושניצל קריספי עם שומשום.
במחקרים שערכה מאמא עוף נמצא, שתדירות אכילת שניצלים בקרב קהל היעד העיקרי, ילדים ובני נוער, היא בין פעמיים לשלוש בשבוע, ושרמת האטרקטיביות של השניצל שיועדף עליהם תיקבע על-פי חוויה רב חושית: השניצל האידיאלי צריך להיות עסיסי וגדול, אך לא גדול מדי, בעל גוון שזוף ועם פירורים היוצרים ציפוי עבה וקריספי, עד שממש אפשר לשמוע את הפריכות בעת האכילה.
סדרת השניצל קריספי החדש של מאמא עוף עונה על הפרמטרים הללו, וזכתה לציונים גבוהים ביותר במבחני טעימה שנערכו בקרב קהל היעד.
כמו שאר שניצלים של מאמא עוף גם "שניצל קריספי" עשוי מ-100% חזה עוף, ללא חומרים משמרים, ללא צבעי מאכל מלאכותיים, ללא תוספת מונוסודיום גלוטמט.
כדי לקבל את אפקט הקריספי המירבי, מומלץ להכין את השניצלים בתנור או בטוסטר-אובן (תנורון).
עוד באותו נושא
שילוב טעים במיוחד של בייגלה וקרקר, בייגלה שניתן לטבול בדיפ!
ספר ההפעלה הנפלא של דן שטאובר מעודד ילדים לדבר על רגשות ולפתח תקשורת טובה. מומלץ!
התגובות שלכם ...