חברת "בר-אל" המתמחה בייצור מוצרים ללא גלוטן, מציעה לחג החנוכה מתכונים מעולים להכנת סופגניות ולביבות טעימות ללא גלוטן, בעזרת קמח מיוחד שפיתחה.
הקמח הינו רב תכליתי, כך שהוא מתאים להכנת סופגניות, לביבות ומגוון סוגי מאפים ומתכונים המשלבים קמח, בהם – חלות, לחמים, עוגות, פשטידות, עוגיות ועוד. הקמח כשר פרווה בהשגחת הרב לנדא.
ניתן להשיג: רשת שופרסל (במתחמי green), עדן טבע מרקט, ניצת הדובדבן ובחנויות הטבע ברחבי הארץ.
מתכון להכנת סופגניות - ללא גלוטן
מצרכים:
17 גרם (כשתי כפות) שמרים יבשים, או 50 גרם שמרים טריים
חצי כוס סוכר (100 גרם)
חצי כפית מלח
2 ביצים
4 כפות שמן
קליפת תפוז מגוררת
כ-100 מ"ל מים פושרים (חצי כוס)
3 כוסות (350 גרם) קמח בר-אל רב תכליתי ללא גלוטן
לציפוי – אבקת סוכר
אופן ההכנה:
מתכון ללביבות תפוחי אדמה ובטטה - ללא גלוטן
המתכון לכ-20 לביבות. ניתן להכפיל כמויות.
מצרכים:
אופן ההכנה:
לפרטים ומתכונים נוספים: www.BarelLife.co.il
עוד באותו נושא
ל"ג בעומר כבר כאן ואין מזוהה יותר ממאכל מתוק ליד המדורה מאשר שיפוד של מרשמלו מתוק.
ספר ההפעלה הנפלא של דן שטאובר מעודד ילדים לדבר על רגשות ולפתח תקשורת טובה. מומלץ!
התגובות שלכם ...