לקחנו את אחד המאכלים הפשוטים והיום-יומיים ביותר של חג הפסח, המצייה, הוספנו לה שדרוג קטנטן שינינו לה את העיצוב ואת השם והנה היא המצייה ממותגת מחדש כ... פנקייק פסח! אצלנו בבית זה הפך ללהיט של ממש השנה. אפשר לאכול חם, קר, בבית או בדרכים. תענוג.
המצרכים
4 מצות
1 כוס חלב (אנחנו השתמשנו בחלב שקדים)
קורט מלח
1 כף (גדושה) שוקולד נוטלה
2 ביצים טרופות
כף שמן לטיגון (אפשר גם תרסיס)
אופן ההכנה
בתאבון וחג פסח שמח!!
שלכם,
אורן קוזלובסקי,
עיתונאי רכב
מחבר הספר "האוטו של אמא ואבא"
עוד באותו נושא
מתכון עם פירות יבשים שמגיע מארץ אחרת. או בעצם, לכל ארץ יש את המאכל הזה בשם אחר
ספר ההפעלה הנפלא של דן שטאובר מעודד ילדים לדבר על רגשות ולפתח תקשורת טובה. מומלץ!
התגובות שלכם ...