דייב למלמן מראש הנקרה מאמן ילדים ובני נוער להיפטר מהגמגום ולהתנתק מדפוסי התנהגות שליליים בתוך זמן קצר בשיטה ייחודית ובלעדית שפיתח, "אימון בהבזק מצלמה".
דייב למלמן נשוי + שלושה שמתגורר על צלע הר נושק לים בראש הנקרה בגליל המערבי, הוא "מומחה לקידום הביטחון העצמי" והוא היחיד בארץ ובעולם שמאמן ילדים ובני נוער בשיטה ייחודית ובלעדית שפיתח, "אימון בהבזק מצלמה".
השיטה פותחה כדי לשנות הרגלים ודפוסים שליליים (כעס, פחד, קשב וריכוז, חוסר ביטחון, התקפי זעם וגמגום) שמעכבים אותם בחיים. דייב שהגיע מעולם הבמה והתיאטרון (במאי ומדריך שחקנים לשעבר) פיתח טכניקה ששאולה מעולם המשחק כדי לחולל שינוי, ליצור חוש מנהיגות ובעיקר כדי ליצור גישה חיובית לחיים.
דייב בעזרת גישתו המיוחדת והבלתי אמצעית, הכריזמה והקסם האישי, ה"סחבקיות" והדיבור בגובה העיניים, מצליח לחדור היישר לילד, להלך עליו קסם ולגרום לו להתמודד עם המכשול ולהזדהות עם הדמות החדשה שמשתקפת לו במצלמה.
לפני כשנתיים במהלך אימון עם נער עם בעיות תקשורת, גילה דייב שהאימון יכול להעלים לצמיתות את הגמגום בסשן אימון שאורכו תשע שעות בלבד (רצוף, או שמתפרש על פני שלושה-ארבעה אימונים). מאז הוא פיתח את השיטה "גמגום בלשון עבר בהבזק מצלמה" וילדים ובני נוער עולים אליו לרגל מהארץ ומהעולם.
תהליך האימון אורך כעשרה מפגשים כאשר כל אימון נמשך כ-45 דקות ואף יותר ומתבצע בסטודיו שהוא מעין לוקיישן שכאילו נלקח מתוך סצנת משחק. הוא נעשה בעזרת מצלמת וידאו, מיקרופון ותאורה מיוחדת. באמצעות טקסטים תיאטרליים מאולתרים, הקול והאינטונאציה, הילד המגמגם מצליח לקרוא, לאלתר ולנהל דיאלוג עם עצמו מול עדשת המצלמה. הילד שהוא מעין "שחקן של החיים", יצליח להזדהות עם דמותו הלא מגמגמת ובכך להיפטר מהגמגום. באימון של דייב הילדים הם הגיבורים הראשיים בסרט של החיים.
דייב למלמן, "גמגום בלשון עבר", אימון בהבזק מצלמה להפסקת גמגום ומומחה לקידום הביטחון העצמי בילדים ובני נוער, קיבוץ ראש הנקרה, טל‘: 054-4435444.
עוד באותו נושא
כיתה א', חששות ופחדים שיש להורים ואיך עושים את זה קל יותר.
ספר ההפעלה הנפלא של דן שטאובר מעודד ילדים לדבר על רגשות ולפתח תקשורת טובה. מומלץ!
התגובות שלכם ...