עוגת תפוחי אדמה וקוטג תחליף נהדר ומרשים ללביבות תפוחי אדמה
מאת: שף מירב שפילמן
עוגת תפוחי אדמה וקוטג תחליף נהדר ומרשים ללביבות תפוחי אדמה
8 כוסות אלומניום חד פעמיים ניתן לקנות בכל סופר
1/רבע כוס שמן זית
6 עד שמונה תפוחי אדמה בינוניים תלוי בגודלם
2 קופסאות קוטג
2 ביצים
200 גרם גבינה צהובה מגורדת דלת שומן
מלח פלפל וחצי כפית אגוז מוסקט
לחמם תנור 200 מעלות
לקלוף תפוחי אדמה לחצות לשניים ולחתוך לפרוסות דקות טוב להשתמש במנדולינה
למלח קלות
לערבב את הקוטג עם הביצים ואגוז מוסקט
למרוח תחתית כוס בשמן זית ובצדדים
לפזר שכבה של גבינה מגורדת ומעל שכבה שלתפוחי אדמה ועוד שכבת קוטג להמשיך לבנות בעוד שכבות עד כשלוש רבעי כוס מלאה.
לאפות כ 25 דקות
להוציא להעביר סכין מסביב ולהפוך על צלחת להגיש עם סלט חסה ועלי בייבי
בתאבון
עוד באותו נושא
הנה מתכון לחג השבועות עבור האלרגיים לגבינה: גבינה מסוגים שונים של אגוזים
ספר ההפעלה הנפלא של דן שטאובר מעודד ילדים לדבר על רגשות ולפתח תקשורת טובה. מומלץ!
התגובות שלכם ...