בין אם לאכילה בעבודה או בקופסת האוכל של הילדים לביה"ס, כריכים מציעים לנו עולם ומלואו ויכולים להיות בריאים ומזינים או "גוש" פחמימות ריקות שלא מעניקות לגוף כמעט שום ערך. מהם כללי היסוד להכנת כריך בריא? המשיכו לקרוא.
רבים נוהגים לכנות את חג הפסח "חג הצליאקים", כיוון שבחג זה נוהגים שלא לאכול חמץ. אבל האמת היא, שהדבר רחוק מאד מהמציאות ומקורו בטעות.
אחד המנהגים בחג טו בשבט הוא אכילת פירות יבשים. הנה רעיון קליל ומקסים שכל הילדים יאהבו: הכנת עכברוני "שוקולד" מ... תמרים.
מתכון נהדר של סופגניות ללא גלוטן, אווריריות וטעימות שגם הלא צליאקים שביניכם לא יפסיקו ללקק את האצבעות לאחר שיטעמו מהן
אחד ממנהגי פורים המוכרים ביותר הוא אכילת אוזני המן. במילוי פרג, שוקולד או ריבה, עם או בלי ציפוי מלמעלה – הנה מתכון.
לרגל יום העוגה הבינלאומי שנחגג מדי שנה ב 26 בנובמבר, הנה מתכון נהדר לעוגת וניל ללא גלוטן שלא כדאי לכם לפספס!
בין המאכלים המזוהים ביותר עם ראש השנה נמצאים תפוחי העץ. ובנוסף על התפוח בדבש שכולנו מכירים יש עוד המון מתכונים נהדרים שמשלבים תפוחים, הנה אחד מהם.
חג השבועות, הוא חג החלב בפתח, והנה מתכון לעוגת גבינה קלילה וטעימה שגם הילדים יכולים להכין.
המודעות לאיכות הסביבה גוברת ורבים נוהגים למצוא תחליפים אקולוגיים למדורה ההיסטורית. הרעיון שלנו: הכינו קאפקייקס מדורה!
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 >
ספר ההפעלה הנפלא של דן שטאובר מעודד ילדים לדבר על רגשות ולפתח תקשורת טובה. מומלץ!